Studentaanhuis.nl nieuwsbrief
Facebook Twitter Afspraak maken? Klik hier!

Studentaanhuis.nl wint ICTWaarborg Award:

Studentaanhuis.nl wint ICTWaarborg Award:

'Servicebedrijf van het jaar 2014'

 

Studentaanhuis.nl heeft voor het tweede jaar achtereen de prestigieuze ICTWaarborg Award gewonnen en daar zijn wij bijzonder trots op. Om het “Servicebedrijf van het Jaar” te worden zijn heel veel tevreden klant recensies nodig en deze zijn ook massaal gegeven. Oprichter Jan Morriën: “Ik denk dat onze studenten de ontbrekende schakel zijn tussen de snelle technologische ontwikkelingen en de gemiddelde kennis van de gebruikers, dat blijkt wel uit deze prijs en de snelle groei van Studentaanhuis.nl.  Daar zijn wij trots op. Zowel het team op kantoor als de bijna 700 studenten die er een mooie en gewaardeerde bijbaan aan hebben.”

Hierbij willen wij iedereen bedanken die een recensie over Studentaanhuis.nl heeft geschreven en daarmee heeft bijgedragen aan het behalen van de ICTWaarborg Award. Het sterkt ons in de door ons gekozen weg om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun computerproblemen, les en uitleg te geven en wegwijs te maken in de snel veranderende digitale wereld. 

Oprichter Jan Morriën (midden) met de ICT Award.


Het einde van het tijdperk XP

Het einde van het tijdperk XP

Windows stopt per 8 april 2014 met de ondersteuning van Windows XP.

Wat betekent dat precies (voor u)?

Op 25 oktober 2001 introduceerde Microsoft Windows XP. Een van de meest verkochte (honderden miljoenen) besturingssystemen ooit. XP heeft het mogelijk gemaakt dat de gewone computergebruiker veilig, stabiel en gemakkelijk gebruik kan maken van de computer. We kunnen hier dus spreken van een revolutionair product.

Maar na ruim 12 jaar is het einde van XP inzicht.

Ondanks dat nog zo'n kwart van de Nederlanders vandaag de dag een computer in huis heeft die op XP draait, zal Microsoft vanaf 8 april 2014 geen updates meer uitbrengen voor XP en ondersteunt de software vanaf dan dus niet meer. Het systeem is in de ogen van Microsoft niet meer van deze tijd en nieuwere versies, zoals Windows 7 en Windows 8, voldoen meer aan de eisen die vandaag de dag aan een besturingssysteem gesteld worden.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp en weten wat u kunt doen? Klik dan HIER.Bel 0900 200 12 12 (50c/pm)

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.