Hulp bij iTunes installeren

Het programma iTunes is een gratis programma voor op uw pc of laptop. U kunt hiermee muziek en films beheren en afspelen. Onze studenten helpen u graag met iTunes installeren en het wegwijs worden in dit programma.

Samen met de student kijkt u naar uw vragen over iTunes. Deze beantwoordt hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het programma met u door. Aan het einde van de afspraak bent u dan ook volledig op de hoogte hoe u het programma zo goed mogelijk kunt gebruiken.

Onze studenten helpen u bij:

Afspraak maken?

Vraagt u zich af: hoe iTunes werkt? Onze studenten leggen het u graag uit én installeren het programma op uw computer. Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) of vul het aanvraagformulier in. Wij bellen u binnen één of twee werkdagen terug om op heel kort termijn een afspraak te maken.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Nuttige tips

Heeft u vragen over de installatie en het gebruik van online muziekdiensten?

Onze studenten staan voor u klaar met aanvullende handige tips over onder meer het veilig downloaden van muziek en films.

Wat is iTunes?

iTunes is de digitale mediaplayer van Apple. Met deze online muziekdienst luistert u gemakkelijk muziek, overal in huis. Maar u kunt er ook films mee kijken. Het programma is daarnaast ook een interface om de inhoud van uw andere Apple apparaten, zoals iPhone en iPad te beheren. iTunes installeren is dus zeker de moeite waard.

Verras iemand met een ‘student aan huis’

Kent u iemand die ook hulp bij iTunes kan gebruiken? Of met een andere computervraag? Doe hem of haar advies of ondersteuning cadeau, met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Deze bon geeft recht op één keer hulp of les aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar