Hulp bij Mac-software

Hoe kunt u een betrouwbaar antivirusprogramma voor uw Mac selecteren en downloaden, of iTunes installeren? Onze studenten helpen u graag bij de meest uiteenlopende vragen rondom Mac-software.

De student kijkt samen met u naar de Mac-software die u wilt installeren. Dit doet hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw Apple-computer of -laptop weer up-to-date, ook weet u hoe u zelf bepaalde Mac-software kunt downloaden.

Onze studenten helpen u bij:

Afspraak maken?

Software werkt optimaal als deze goed geïnstalleerd is. Het lijkt soms heel makkelijk, maar dat is het niet altijd. Onze studenten kunnen dit goed voor u regelen. Wilt u direct een afspraak maken met één van onze slimme IT-studenten? Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur of op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 0900 – 200 12 12 (60ct per gesprek). Ook kunt u een afspraak aanvragen door het online aanvraagformulier in te vullen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Cadeaubon: help een ander

Wilt u een ander laten helpen met zijn of haar Mac? Kies dan voor de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Hiermee geeft u éénmalig computerhulp- of les aan huis cadeau.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar