Maak direct een afspraak

0900-200 12 12
(60ct per gesprek)

Afsprakenbureau geopend op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur

Afspraak maken

Max helpt klant Alex medium foto 2

Meer nieuws

Hulp bij computerproblemen

Onze studenten staan altijd voor u klaar bij computerproblemen. Of u nou een backup wilt laten maken, een virus heeft op uw pc of problemen met een vastgelopen computer: een van onze studenten kan het verhelpen.

U gaat samen met de student aan de slag met de computerproblemen. Dit gebeurt altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer of laptop weer snel en up-to-date, ook weet u hoe u zelf bepaalde computerproblemen oplost.

Onze studenten helpen u bij:

Nuttige tips voor computerproblemen

Het is belangrijk om onderhoud aan uw computer of laptop bij te houden. Wilt u zelf computerproblemen aanpakken? Onze studenten staan voor u klaar met aanvullende slimme en gemakkelijke tips over bijvoorbeeld het voorkomen van virussen en over het resetten van een laptop of computer.

Een ‘student aan huis’ vertelt:
“Ik los allerlei computerproblemen op: soms heb ik een ingewikkelde klus zoals het resetten van hele systemen en het verhelpen van vreemde foutmeldingen. Af en toe hoef ik ook alleen maar een virusscan uit te voeren. Mijn werk is bij elke klant weer anders, dat maakt het leuk.”

Afspraak maken voor het oplossen van computerproblemen

Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze studenten die helpt bij het oplossen van uw computerproblemen? Bel dan naar 0900 – 200 12 12. Ook kunt u een afspraak aanvragen door het digitaal aanvraagformulier in te vullen.

Cadeaubon ‘student aan huis’

Naast advies voor uzelf, kunt u ook een ander blij maken met een ‘student aan huis’. Met de cadeaubon krijgt diegene eenmalig computerhulp of –les aan huis. Bestel deze Studentaanhuis.nl cadeaubon.

Meer informatie?

Heeft u problemen met internet en wilt u hulp? Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Internet problemen’, ‘Problemen met email’ of ‘Traag internet’.