Maak een afspraak
088 2200 200

Wil je wifi aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen je graag op weg en lossen al jouw internet-problemen snel op. Onze studenten laten je zien hoe alles werkt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen.

Onze studenten helpen internet-problemen op te lossen door:

  • Het internet juist aan te sluiten

    Internet aansluiten kan op verschillende manieren. Wilt je kabel, ADSL of glasvezel? Onze student bespreekt samen met jou alle wensen door en zorgt voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.

  • De (draadloze) router te installeren

    Als je internetverbinding het (tijdelijk) niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. Onze Studentaanhuis onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

  • Draadloos internet in te stellen

    Heb je meerdere computers of laptops in huis? Met een draadloze router kun je al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kun je overal in huis werken. Onze Studentaanhuis laat zien hoe je dit instelt.

Afspraak maken?

Wil je weten waar jouw internet-problemen vandaan komen en deze direct oplossen?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 17:00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.

De Studentaanhuis Cadeaubon

Leuk, handig én origineel: de Studentaanhuis Cadeaubon. Help een ander van zijn of haar internet-problemen af en verras diegene met een eenmalige hulp aan huis. Met deze bon krijgt iemand één keer computeradvies of –hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van computers . Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij Internet Problemen | Studentaanhuis