Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Een klant die wordt geholpen met problemen aan haar telefoon.

Problemen met Internet en Wifi oplossen

Wil je wifi aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen je graag op weg en lossen al jouw internet-problemen snel op. Onze studenten laten je zien hoe alles werkt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen.

Een foto van een router

Onze studenten helpen internet-problemen op te lossen door:

  • Het internet juist aan te sluiten

    Internet aansluiten kan op verschillende manieren. Wilt je kabel, ADSL of glasvezel? Onze student bespreekt samen met jou alle wensen door en zorgt voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.

  • De (draadloze) router te installeren

    Als je internetverbinding het (tijdelijk) niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. Onze Studentaanhuis onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

  • Draadloos internet in te stellen

    Heb je meerdere computers of laptops in huis? Met een draadloze router kun je al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kun je overal in huis werken. Onze Studentaanhuis laat zien hoe je dit instelt.


Afspraak maken?

Wil je weten waar jouw internet-problemen vandaan komen en deze direct oplossen?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Leuk, handig én origineel: de Studentaanhuis Cadeaubon. Help een ander van zijn of haar internet-problemen af en verras diegene met een eenmalige hulp aan huis. Met deze bon krijgt iemand één keer computeradvies of –hulp aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak