Webversie
het studentaanhuis logoAfspraak maken
afbeelding waarop 10% staat

Maak nu de afspraak met korting

Deze maand krijgen al onze klanten 10% korting op een afspraak. Velen hebben hier gebruik van gemaakt, maar er zijn ook veel klanten die nog geen afspraak met deze fikse korting hebben gehad. De actie loopt tot het eind van deze maand, dus grijp nu snel uw kans!

Deze week kunt u nog met 10% korting een IT-student langs laten komen voor al uw vragen over de computer, tablet, smartphone, televisie en alle andere digitale apparaten. Wacht dus niet en maak nu de afspraak.

Uw unieke code

Om de korting te krijgen gebruikt u onderstaande unieke kortingscode. De student zorgt hiermee dat de korting wordt toegepast op de totale kosten van de afspraak.

Uw unieke code is: [Kortingscode,fallback=.]

Let op! De korting is éénmalig te gebruiken en geldig tot en met 30 september aanstaande.

Bekijk de actiepagina
iemand van het klantcontact centrum

De afspraak is snel gemaakt

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een back-up? Bent u op zoek naar een goede virusscanner en wilt u dat deze voor u door onze studenten geïnstalleerd wordt? Of wilt u voor een andere vraag hulp van onze studenten?

U kunt op 3 verschillende manieren makkelijk en snel de afspraak maken.

 1. Bel onze klantenservice via 0900 200 12 12 (gebruikelijke telefoonkosten).

  Ons team is op werkdagen tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

 2. Vul ons online aanvraagformulier in.

  Eén van onze medewerkers neemt vaak dezelfde dag nog telefonisch contact met u op om de afspraak af te stemmen.

 3. Boek online zelf de afspraak.

  Voor een aantal hulpvragen kunt u ook zelf direct een student boeken. Hiervoor heeft u uw klantnummer nodig. Uw klantnummer is: [Klantnummer,fallback=.].

outlook logo

Problemen met Outlook

Veel mensen hebben de afgelopen week problemen met Outlook gehad. Na een update van Microsoft wordt Outlook in het Zweeds weergegeven.

Gelukkig is dit probleem te verhelpen door de update terug te draaien en een nieuwe update te installeren. Onze studenten weten hier alles van en kunnen u goed helpen.

Heeft u ook problemen met deze update van Microsoft of deze nog niet gedaan? Maak dan nu de afspraak met één van onze studenten. Zij helpen u graag en u ontvangt deze maand nog 10% korting met uw unieke code.

Maak de afspraak
Logos van software in de webshop

De Studentaanhuis Webshop

Heeft u al een kijkje genomen op onze nieuwe webshop? Hier vindt u tegen zeer scherpen prijzen de softwarepakketten van heel veel leveranciers.

De pakketten zijn veilig, snel en eenvoudig te bestellen en u heeft de software al binnen enkele minuten in huis.

Hoe werkt het?

 • Bepaal welk softwarepakket u nodig heeft. U kunt filteren op merk, aantal gebruikers en aantal jaren. Door op het product te klikken komt u op de productpagina terecht. Hier staat informatie over het product. U kunt het product vervolgens in de winkelwagen plaatsen.
 • Schaf het softwarepakket aan door te betalen via iDEAL.
 • Na de betaling wordt de softwarelicentie binnen enkele minuten per mail naar u toegestuurd. In deze e-mail staat ook beschreven hoe u de software kunt installeren.

Komt u er niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf of installatie? Onze studenten helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van het juiste pakket en installeren de software graag voor u.

Ga naar de webshop

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.

Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.