Webversie
het studentaanhuis logoAfspraak maken
2018

5 euro korting

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],We zijn inmiddels twee weken onderweg in het nieuwe jaar en we willen het jaar meteen goed beginnen. Daarom geven we u een fikse korting op de eerst volgende afspraak die in januari plaatsvindt.

Onze studenten helpen u ook dit jaar weer graag bij al uw vragen over de computer, tablet, smartphone, digitale televisie en alle andere slimme apparaten. In januari krijgt u éénmalig maar liefst 5 euro korting op de afspraak! Een geweldige actie voor u en al onze andere leden!

5 euro biljet

Alleen deze maand

De korting van €5,- op de afspraak is geldig voor uw eerstvolgende afspraak in januari. Wacht dus niet te lang en boek meteen een student.

Uw unieke kortingscode - [Kortingscode,fallback=.] - geeft u bij de afspraak aan de student. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Kijk voor meer informatie op de actiepagina.

Maak de afspraak

Is uw computer traag en moet deze opgeschoond worden? Krijgt u de mail op uw tablet niet ingesteld? Print uw printer niet? Of heeft u een andere vraag? Onze studenten fixen het wel en helpen u natuurlijk graag!

Maak direct de afspraak
Foto van een tablet van de tv reclame

Studentaanhuis op TV

Speciaal voor 2018 hebben wij nieuwe TV spots gemaakt. Deze komen dagelijks voorbij op NPO 1, 2 en 3. Heeft u ze al gezien?

Natuurlijk hebben wij deze filmpjes ook op onze Facebook-pagina gezet.

Vindt u onze nieuwe spots ook leuk?

Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe TV spots vindt. Laat ons op onze Facebook-pagina met 'het duimpje' weten of u ze leuk vindt. U kunt hier natuurlijk ook een reactie achterlaten.

Bekijk onze nieuwe TV spots
Logos van software in de webshop

De Studentaanhuis Webshop

In onze eigen webshop vindt u tegen zeer scherpe prijzen softwarepakketten van ruim 170 verschillende leveranciers!

De pakketten zijn veilig, snel en eenvoudig te bestellen en u heeft de software al binnen enkele minuten in huis.

Wij fixen het wel!

Heeft u een nieuwe virusscanner nodig? Wilt u een Office pakket installeren? En kunt u bij het aanschaffen of installeren van een pakket wel wat hulp gebruiken?

Onze studenten fixen het wel en helpen u natuurlijk graag! Zij kunnen u advies geven over het juiste pakket en u helpen bij het aanschaffen en installeren.

Ga naar de webshop

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.

Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.