Maak snel een afspraak | Webversie
Afspraak maken

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

We zijn inmiddels twee weken onderweg in het nieuwe jaar en we willen het jaar meteen goed beginnen. Daarom geven we u een fikse korting op de eerst volgende afspraak die in januari plaatsvindt.

5 Euro korting
Onze studenten helpen u ook dit jaar weer graag bij al uw vragen over de computer, tablet, smartphone, digitale televisie en alle andere slimme apparaten. In januari krijgt u éénmalig maar liefst 5 euro korting op de afspraak! Een geweldige actie voor u en al onze andere leden!

5euro2

Alleen deze maand
De korting van €5,- op de afspraak is geldig voor uw eerstvolgende afspraak in januari. Wacht dus niet te lang en boek meteen een student.

Uw unieke kortingscode - [Kortingscode,fallback=.] - geeft u bij de afspraak aan de student. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Kijk voor meer informatie op de actiepagina.

Maak de afspraak
Is uw computer traag en moet deze opgeschoond worden? Krijgt u de mail op uw tablet niet ingesteld? Print uw printer niet? Of heeft u een andere vraag? Onze studenten fixen het wel en helpen u natuurlijk graag!

Maak direct de afspraak.

Studentaanhuis op TV

Speciaal voor 2018 hebben wij nieuwe TV spots gemaakt. Deze komen dagelijks voorbij op NPO 1, 2 en 3. Heeft u ze al gezien? 

Natuurlijk hebben wij deze filmpjes ook op onze Facebook-pagina gezet. 

Vindt u onze nieuwe spots ook leuk? 
Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe TV spots vindt. Laat ons op onze Facebook-pagina met 'het duimpje' weten of u ze leuk vindt. U kunt hier natuurlijk ook een reactie achterlaten.

Bekijk onze nieuwe TV spots

De Studentaanhuis Webshop

Is uw computer niet goed beveiligd? Of bent u op zoek naar een Office-pakket? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.
In onze eigen webshop bieden wij meer dan 175 verschillende softwarepakketten met korting aan!

De pakketten zijn veilig, snel en eenvoudig te bestellen en u heeft de software al binnen enkele minuten in huis.

Onze studenten helpen u graag
Komt u er niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf of installatie? Onze studenten helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van het juiste pakket en installeren de software graag voor u. En doet u dit in januari, dan kunt u uw unieke kortingscode voor deze afspraak gebruiken!

Ga naar de webshopU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.