Webversie
het studentaanhuis logoAfspraak maken
laptop

Nog twee extra weken

De afgelopen week hebben wij zo ontzettend veel positieve reacties op onze kortingsactie gehad, dat wij deze met twee weken verlengen!

Bent u één van degene die de fikse korting nog niet heeft gebruikt? Maak dan nu een afspraak en krijg als nog 10% korting op de gehele kosten voor de afspraak.

Pak uw kans!

Wilt u ook gebruik maken van dit mooie aanbod? Pak dan nu uw kans! Geef uw unieke kortingscode tijdens de afspraak aan de student. De 10% korting wordt dan automatisch toegepast op de kosten.

Uw unieke code is: [Kortingscode,fallback=.]

Let op! De korting is éénmalig te gebruiken en geldig tot en met 15 oktober aanstaande.

Maak nu de afspraak
alert online logo

Alert online

Gebruik uw unieke kortingscode bijvoorbeeld om de beveiliging van uw apparaten te laten controleren en deze goed in te stellen. Want juist deze maand besteedt de overheid, samen met het bedrijfsleven, veel aandacht aan ‘cybersecurity’.

Elk jaar start in oktober de campagne Alert Online. Een gezamenlijk initiatief van de overheid en het bedrijfsleven met als doel iedereen in Nederland bewuster en veiliger te laten internetten. Dat vinden wij natuurlijk ook ontzettend belangrijk!

Word geen slachtoffer

Internetcriminaliteit neemt de laatste jaren alleen maar toe en helaas onderschatten nog steeds veel mensen het gevaar om zelf slachtoffer te worden.

Veel computers, tablets en andere apparaten blijken slecht beveiligd te zijn of werken nog met oude en/of vervuilde software. Hierdoor krijgen internetcriminelen bijna vrij spel om persoonlijke gegevens te stelen en zo mogelijk bankrekeningen te plunderen.

Wees alert

Door verstandig te handelen, alert te zijn en een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u niet alleen voorkomen dat u slachtoffer wordt van cybercrime, maar u kunt ook anderen helpen.

Uw apparaten 'Boefproof'

Ook bij diefstal van uw computer, tablet of smartphone bestaat het risico dat uw persoonlijke en belangrijke gegevens in handen komen van mensen met verkeerde bedoelingen.

Daarom is het niet alleen verstandig om voorzorgsmaatregelen op uw digitale apparaten te nemen, maar ook om uw apparaten 'Boefproof' te maken. Wat dit precies is, leest u op onze website.

De afspraak is snel gemaakt

Zorg dat u ook veilig online bent en maak snel de afspraak met één van onze studenten. Doet u dat vóór 15 oktober aanstaande en heeft u uw unieke kortingscode nog niet gebruikt, dan krijgt u hiermee 10% korting op deze afspraak.

Maak nu de afspraak
cyber tips op een toetsenbord

Cybertips en weetjes

Wilt u meer informatie over cybersecurity?

Op onze website vindt u veel verschillende weetjes en tips.

Ook op Facebook plaatsen wij regelmatig nieuwtjes, weetjes en handige tips om zo veilig mogelijk online te zijn! Like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven.

Logos van software in de webshop

De Studentaanhuis Webshop

Heeft u nog geen virusscanner op uw computer geïnstalleerd? Is uw smartphone nog niet beveiligd? Of bent u op zoek naar een Microsoft-pakket? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Hier koopt u tegen zeer scherpe tarieven software van zo goed als alle merken!

Van internet security tot Microsoft Office

Er zijn meer dan 175 verschillende softwarepakketten te koop in onze webshop. Wij kunnen u deze nu met fikse korting aanbieden.

De software heeft u al binnen een aantal minuten in huis!

Onze studenten helpen u graag

Komt u er niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf of installatie? Onze studenten helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van het juiste pakket en installeren de software graag voor u.

Ga naar de webshop

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.

Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.