Servicebedrijf van het jaar 2017 | Webversie
Bent u up-to-date? Afspraak maken

Bent u up-to-date?

Steeds vaker komen onze studenten computers, tablets en smartphones tegen waarop software staat die niet up-to-date is. De meldingen hierover worden vaak genegeerd of weggeklikt.

Dit merken onze studenten bij zowel het besturingssysteem als bij veelgebruikte en belangrijke programma's zoals virusscanners en e-mailprogramma's.

Updaten is belangrijk
Vaak vindt men de meldingen voor zo'n update irritant en klikt deze dan makkelijk weg.

Maar hierdoor loopt men grote risico's. Want in de updates hebben de ontwikkelaars van de software 'lekken' in hun programma's gedicht. Deze lekken worden door internetcriminelen gebruikt om computers binnen te dringen.

Door de software up-to-date te houden, maakt u het internetcriminelen lastiger en voorkomt u dat uw gegevens in verkeerde handen belanden.

Meer plezier
Maar deze updates zorgen er vaak ook voor dat u meer plezier beleeft aan uw computer, tablet of smartphone.

Want zo kennen we bijna allemaal wel de updates die er voor onze appjes zijn, waarin nieuwe functies uitgebracht worden. Bijvoorbeeld bij WhatsApp, waarna u met de laatste update op foto's kunt tekenen.

Blijf up-to-date!
Klikt u ook vaak meldingen weg of negeert u deze? Dan is de kans groot dat u risico loopt om slachtoffer te worden van internetcriminelen.

Onze studenten helpen u graag om de updates veilig en goed te installeren. Zo bent u er zeker van dat u kunt genieten van de laatste functies die uw apparaat biedt.

Maar belangrijker nog, dan kunt u veilig en snel blijven internetten. Klik op onderstaande link en maak snel een afspraak.

Maak de afspraak

of boek online zelf uw student.

U kunt weer stemmen!

Elk jaar organiseert de branchevereniging ICTwaarborg de ICTwaarborg Awards. Dit zijn publieksprijzen voor onder andere het 'Servicebedrijf van het jaar'. 

Ook dit jaar zijn wij genomineerd voor deze award en uiteraard willen wij graag verkozen worden tot 'Servicebedrijf van het jaar 2017'. In onze ogen een mooie waardering voor voornamelijk de hulp die onze studenten dagelijks bij onze klanten bieden. 

De award wordt toegekend aan het bedrijf dat de meeste én hoogste beoordelingen krijgt.

Stemmen
Vindt u dat wij deze award verdienen? Dan kunt u via onderstaande link met een positieve beoordeling uw stem op ons uitbrengen. Alvast hartelijk dank hiervoor.

Stem op ons

Maak nog gebruik van de actie

Binnenkort loopt onze tijdelijke Bespaarhulp-actie af. Maak dus nu nog gebruik van dit tijdelijk voordeel en bespaar ook flink op uw vaste lasten.

Bespaarhulp-afspraak voor 29,50 
Veel klanten hebben inmiddels al gebruik gemaakt van deze actie en voor 29,50 de hulp in geroepen van onze Bespaarhulp-studenten. Deze economiestudenten bespaarden voor deze klanten gemiddeld 750 euro op hun contracten voor voornamelijk energie. Maar ook voor internet, televisie en vast bellen en voor mobiel bellen.

Uw unieke code
Om de Bespaarhulp-afspraak tegen het vaste en vriendelijke tarief van 29,50 te krijgen gebruikt u bij de afspraak uw unieke code. Deze geeft u aan de student.

Uw unieke code is: [klantnummer,fallback=00000000]

Maak nu de afspraak
Voor meer informatie of om direct de Bespaarhulp-afspraak te maken, klikt u op de volgende link:

Ga naar de actiepaginaU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.