Blijf op de hoogte | Webversie
Blijf op de hoogte Afspraak maken

Blijf op de hoogte

Beste [aanhef,fallback=heer/mevrouw],

U heeft zich via onze website ingeschreven voor de nieuwsbrief. Vandaag brengen wij u graag voor het eerst op de hoogte van wat Studentaanhuis allemaal kan doen en wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Aangesloten blijven
Internet is niet meer uit ons leven weg te denken, en wij geloven dat iedereen online verbonden moet zijn. Wij maken dit leuker en vooral makkelijker. Want zeg nu zelf ... iedereen heeft toch wel eens te maken met computervragen of vragen over andere digitale apparaten, zoals de tablet, smartphone of digitale televisie? Onze goed opgeleide studenten zorgen ervoor dat deze apparaten altijd goed (blijven) werken en dat u altijd online verbonden bent.

100.000 klanten
Met die gedachte helpen wij meer dan 100.000 Nederlanders bij al hun vragen en lossen wij problemen door het hele land snel en vakkundig op. Gewoon thuis en meteen goed geregeld!

1.000 studenten
Daarnaast bieden wij ook nog eens ruim 1.000 goed opgeleide computerstudenten een leuke en flexibele bijbaan in hun eigen vakgebied.

Ransomware: een grote bedreiging in de digitale wereld

We horen het de laatste tijd veelvuldig in het nieuws en onze studenten komen het helaas steeds vaker tegen: ransomware. Ransomware is een virus dat uw computer gijzelt en uw bestanden versleutelt.

Deze bestanden worden pas weer vrijgegeven als u een fors bedrag naar de internetcriminelen overmaakt. Volgens beveiligingsexperts is het een van de grootste bedreigingen in de digitale wereld. 

Betalen?
Vaak is de vraag “Wat moet ik doen?” Ons advies is: niet betalen. Ten eerste is het nog maar de vraag of uw bestanden wel echt worden vrijgegeven en ten tweede wordt dit soort criminaliteit op deze manier in stand gehouden.

Maak een back-up

In sommige gevallen is het mogelijk om de bestanden toch weer vrij te krijgen, maar dat lukt echt niet in alle gevallen. Het is daarom heel belangrijk dat u regelmatig een goede back-up maakt van uw bestanden. Als deze onverhoopt gegijzeld worden, kunt u altijd terugvallen op uw back-up.

Zorgeloos Zomeren, dat wilt u toch ook?

De zomer staat voor de deur. Tijd om zorgeloos te genieten van het heerlijke weer en de langere dagen.

Om volop van deze lekkere periode te kunnen genieten hebben wij nu een echte zomer-actie voor u. Hierbij maakt u kans op mooie zomerse prijzen!

Zorgeloos de zomer in
Met de zomer in het vooruitzicht is het goed om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor uw computer, tablet en andere digitale apparaten.

Zo is het belangrijk om een back-up te maken van uw foto's en andere bestanden, uw apparaten te beschermen tegen internetcriminelen of uw smartphone of tablet goed in te stellen. Dan kunt u écht zorgeloos van de zomer genieten!

Onze studenten helpen u graag
Kunt u hulp gebruiken bij het instellen van een goede back-up? Heeft u een vraag over de beveiliging van uw computer, tablet of smartphone? Of heeft u een andere vraag? Onze studenten helpen u natuurlijk graag!

Maak nu een afspraak en ding automatisch mee naar de zomerse cadeaus

Maak een afspraak

Wist u dat ...

  • … onze studenten niet alleen helpen bij allerlei vragen over de computer? Zij weten ook alles over tablets, smartphones, digitale televisies en alle andere digitale apparaten.
  • … u ons ook op Facebook en YouTube kunt volgen?
  • ...wij 4 keer op rij door het publiek verkozen zijn tot ‘Servicebedrijf van het Jaar’?
  • …wij het probleem in 98% van de gevallen bij de eerste afspraak opgelost hebben?
  • …onze klanten onze service waarderen met een rapportcijfer 8,9?

Wilt u meer informatie? Ga dan snel naar www.studentaanhuis.nl.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.