Blijf op de hoogte | Webversie
Blijf op de hoogte Afspraak maken

Blijf op de hoogte

Beste [aanhef,fallback=heer/mevrouw],

U heeft zich via onze website ingeschreven voor de nieuwsbrief. Vandaag brengen wij u graag voor het eerst op de hoogte van wat Studentaanhuis allemaal kan doen en wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Hulp aan huis
De digitale wereld is volop in beweging, internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we hebben steeds meer digitale apparaten in huis. Toch vinden veel mensen het lastig om mee te gaan met deze ontwikkelingen. En wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte bieden wij digitale hulp aan huis. Onze studenten kunnen u onder andere helpen bij het instellen en opschonen van uw computer, smartphone en tablet, het maken van een back-up van al uw belangrijke bestanden en het installeren van software en een virusscanner. Zij weten alles over computers, tablets, smartphones, printers, digitale televisies en bijvoorbeeld uw slimme thermostaat.

100.000 klanten
Inmiddels helpen onze slimme studenten al meer dan 100.000 Nederlanders bij al hun vragen en lossen zij problemen door het hele land snel en vakkundig op. Gewoon thuis en meteen goed geregeld! 

Ransomware: een grote bedreiging in de digitale wereld

We horen het de laatste tijd veelvuldig in het nieuws en onze studenten komen het helaas steeds vaker tegen: ransomware. Ransomware is een virus dat uw computer gijzelt en uw bestanden versleutelt.

Deze bestanden worden pas weer vrijgegeven als u een fors bedrag naar de internetcriminelen overmaakt. Volgens beveiligingsexperts is het een van de grootste bedreigingen in de digitale wereld. 

Betalen?
Vaak is de vraag “Wat moet ik doen?” Ons advies is: niet betalen. Ten eerste is het nog maar de vraag of uw bestanden wel echt worden vrijgegeven en ten tweede wordt dit soort criminaliteit op deze manier in stand gehouden.

Maak een back-up
In sommige gevallen is het mogelijk om de bestanden toch weer vrij te krijgen, maar dat lukt echt niet in alle gevallen. Het is daarom heel belangrijk dat u regelmatig een goede back-up maakt van uw bestanden. Als deze onverhoopt gegijzeld worden, kunt u altijd terugvallen op uw back-up.

Wist u dat ...

  • … onze studenten niet alleen helpen bij allerlei vragen over de computer? Zij weten ook alles over tablets, smartphones, digitale televisies en alle andere digitale apparaten.
  • … u ons ook op FacebookYouTube en Instagram kunt volgen?
  • ...wij 5 keer op rij door het publiek verkozen zijn tot ‘Servicebedrijf van het Jaar’?
  • …wij het probleem in 98% van de gevallen bij de eerste afspraak opgelost hebben?
  • …onze klanten onze service waarderen met een rapportcijfer 8,9?

Wilt u meer informatie? Ga dan snel naar www.studentaanhuis.nl.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.