Maak tot 15 juli kans op een mini laptop. | Webversie
Geniet zorgeloos van de zomer Afspraak maken

Geniet zorgeloos van de zomer

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

De laatste ronde van onze zomer-actie loopt nog maar 1 week. Tot 15 juli aanstaande kunt u kans maken op een mini-laptop of leuke zomerse gadgets.

U heeft nog tot 15 juli
Veel mensen hebben al gebruikt gemaakt van onze zomer-actie en de eerste prijzen zijn inmiddels de deur al uit.

Dus wilt u ook kans maken op het topcadeau van deze ronde, de Studentaanhuis mini laptopof op een leuke zomerse gadget? Wees er dan snel bij, want u heeft nog maar één week!

Ga naar de actiepagina

Uw digitale apparaten zomerproof

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: voorkomen is beter dan genezen! U doet er dan ook goed aan om voorzorgsmaatregelen te nemen voor al uw digitale apparaten. 

Afgelopen dagen is het veelvuldig in het nieuws geweest: grote bedrijven die getroffen zijn door een ransomware-aanval. Maar ook steeds meer particulieren krijgen helaas te maken met dit vervelende virus.

Het is daarom nu nog belangrijker dat u er voor zorgt dat al uw apparaten goed beveiligd zijn en u dat regelmatig back-ups maakt van uw bestanden.

Software updaten
Een andere belangrijke voorzorgsmaatregel is het updaten van de software op uw computer, tablet en smartphone. 

Internetcriminelen proberen vaak via software binnen te dringen en zo uw bestanden en gegevens te vergrendelen. Door regelmatig updates uit te voeren, verkleint u de kans dat u slachtoffer wordt van internetcriminelen.

Blijf up-to-date!
Updates zijn niet alleen belangrijk om u te beschermen tegen internetcriminaliteit, maar ook om ervoor te zorgen dat u snel en probleemloos met uw digitale apparaten kunt blijven werken. 

Kunt u hulp gebruiken bij het uitvoeren van updates? Of heeft u een andere vraag aan onze studenten? Maak dan nu de afspraak. Zo kunt u zorgeloos genieten van de zomer én maakt u kans op een leuk cadeau.

Maak de afspraak

Servicebedrijf van het Jaar

Met trots kunnen wij u laten weten dat wij voor de 5e keer op rij door het publiek verkozen zijn tot het 'Servicebedrijf van het Jaar' 2017.

Deze titel hebben wij tijdens de ICTWaarborg Awards in Amsterdam in ontvangst mogen nemen.

Hartelijk dank
Er is de afgelopen maanden massaal op ons gestemd en hierdoor hebben wij deze mooie titel weer mogen ontvangen. In onze ogen is deze award een mooie waardering voor de hulp die onze ruim 1.000 studenten dagelijks aan onze 100.000 klanten bieden. 

Via deze weg willen wij, mede namens onze studenten, iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk danken!U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.