Wij gaan knallend het jaar uit! | Webversie
Afspraak maken

Wij wensen u hele fijne feestdagen!

In 2017 hebben onze studenten heel veel van onze ruim 100.000 klanten naar volle tevredenheid geholpen bij al hun digitale vragen. Daarbij is onze service gewaardeerd met een rapportcijfer 8,9! En dit jaar zijn wij ook nog eens voor de 5e keer op rij verkozen tot Servicebedrijf van het Jaar. Een jaar om enorm trots op te zijn.

Zo aan de vooravond van 2018 blikken wij graag nog heel even met u terug op dit fantastische jaar. Wij werken er elke dag met z’n allen hard aan om onze slogan ‘Wij fixen het wel’ waar te maken, maar wij kunnen dit zeker niet zonder u!

Wist u dat... 

  • ... onze 1.000+ studenten tienduizenden klanten geholpen hebben bij heel veel verschillende digitale problemen en vragen?
  • ... wij door het publiek voor de 5e keer op rij verkozen zijn tot 'Servicebedrijf van het Jaar'? De erkenning die wij van onze klanten krijgen, voornamelijk voor het geleverde werk van onze studenten, is waar wij heel trots op zijn!
  • ... onze service in 2017 gewaardeerd wordt met een gemiddeld rapportcijfer 8,9? Wij zijn ontzettend blij met alle reacties van onze klanten!
  • ... onze webshop sinds dit jaar live staat? Hier bieden wij zeer voordelig pakketten aan, van zo goed als alle softwareleveranciers. Ook in 2018 helpen onze studenten u natuurlijk graag bij het uitzoeken van een pakket en/of de installatie!
  • ... Studentaanhuis met stip op nummer 11 is verkozen als 'Beste werkgever van Nederland'?
  • ... wij veel likes op Facebook hebben gekregen, waar wij regelmatig handige tips, weetjes en nieuwtjes plaatsen? Volgt u ons nog niet? Doe dat dan snel en blijf op de hoogte!
  • ... in 2017 alle vragen en problemen in 98% van de gevallen bij de eerste afspraak opgelost hadden?

Hele mooie resultaten waarmee wij met trots terug kunnen kijken op 2017.

Namens onze ruim 1.000 trouwe studenten en het team op ons kantoor in Bilthoven, wensen wij u hele fijne feestdagen en alvast al het goeds voor 2018!

Knallend het jaar uit!

Om het jaar ook goed af te sluiten, pakken wij nog één keer uit.

Want maakt u op 27, 28 of 29 december een afspraak met een van onze studenten, dan dingt u automatisch mee naar één van de 10 Oudejaarsloten van de Staatsloterij!

De hoofdprijs is dit jaar maar liefst € 30 miljoen en zij geven dit jaar ook nog eens 250 Mini’s weg. Dat zou een mooi begin zijn van het nieuwe jaar.

Let op! De afspraak hoeft niet op een van deze dagen plaats te vinden, maar mag ook gemaakt worden voor in 2018.

Hoe maakt u kans?
Meedoen is heel makkelijk. U kunt namelijk op de volgende manieren de afspraak aanvragen/maken:

  • Bel ons op de 27ste t/m 29ste tussen 09.00 uur en 20.00 uur via 088 2200 200.
  • Vul nu ons online aanvraagformulier in. Wij bellen u dan tussen de 27ste en 29ste terug.
  • Boek direct online zelf de student. U dingt dan vanaf nu al meteen mee.

De winnaars
De tien prijswinnaars maken wij op zaterdag 30 december bekend en zij ontvangen hierover automatisch bericht van ons.

Maak de afspraakU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.