Bijvoorbeeld een mooie Studentaanhuis-paraplu | Webversie
Maak nog 2 weken kans op Afspraak maken

Maak nog 2 weken kans op

Maak in oktober kans op een Studentaanhuis-paraplu

Wij geven de hele maand oktober elke week 100 Studentaanhuis-paraplu’s weg. En ook u kunt heel makkelijk kans maken op zo’n mooie paraplu.

Want maakt u deze maand een afspraak voor hulp bij de computer, tablet of andere digitale apparaten, dan dingt u automatisch mee naar één van de 400 paraplu’s.

Dus is uw computer bijvoorbeeld traag en heeft deze een goede opschoonbeurt nodig (de Computer-APK) of weet u niet zeker of uw computer goed beveiligd is?

Maak dan snel een afspraak.

U kunt uw Coolblue cadeauboncode deze maand nog gebruiken

Cadeaukaart CBVorige maand heeft u van ons een digitale Coolblue cadeaubon t.w.v. € 10,- ontvangen.

Deze kortingscode is geldig t/m 31 oktober. Wilt u nog gebruik maken van deze korting, klik dan hier voor meer informatie.

Windows 10

onze studenten helpen u natuurlijk ook deze maand graag met de overstap op Windows 10.

Geef een slimme computerstudent cadeau

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon is een leuk cadeau om aan bijvoorbeeld ouders, familie of vrienden te geven.

Bent u op zoek naar een leuk en verrassend cadeau of kent u iemand die de hulp van ons computerstudenten ook goed kan gebruiken?

Met onze Studentaanhuis.nl Cadeaubon geeft u iemand éénmalig een computerstudent cadeau. Kijk voor meer informatie op onze website.

Veilig internetten

De maand oktober staat overigens bij ons in het teken van veilig computeren en internetten. Want veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren die je loopt op het internet.

Dit begint bij een goed beveiligde computer. Zo moet er een optimaal werkende virusscanner geïnstalleerd zijn en moeten de instellingen van de computer zo staan dat internetcriminelen buiten de deur gehouden worden.

En dat geldt ook voor uw internetverbinding. Deze moet altijd met een sterk wachtwoord beveiligd zijn.

Maar alleen met een goed ingestelde computer en internetverbinding bent u er nog niet. Want het is ook heel belangrijk om te weten wat u wel, maar vooral niet moet doen als u op internet bent.

Hulp bij

Onze ruim 850 computerstudenten staan daarom speciaal deze maand voor u klaar om uw computer en internetverbinding zo in te stellen dat u er veilig mee online kunt en leggen u graag uit hoe u zich het beste kunt gedragen op het internet.

Maak nu een afspraak

Dus wilt u er zeker van zijn dat u geen gevaar loopt als u op internet gaat en natuurlijk kans maken op zo’n mooie paraplu?

Maak dan snel een afspraak.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.