En zorg meteen dat u veilig kunt internetten | Webversie
 Maak nu kans op een Studentaanhuis-paraplu Afspraak maken

Maak nu kans op een Studentaanhuis-paraplu

Wij geven de hele maand oktober elke week 100 Studentaanhuis-paraplu’s weg. En ook u kunt heel makkelijk kans maken op zo’n mooie paraplu.

Want maakt u in oktober een afspraak voor hulp bij de computer, tablet of andere digitale apparaten, dan dingt u elke week automatisch mee naar één van de 100 paraplu’s.

Dus is uw computer bijvoorbeeld traag en heeft deze een goede opschoonbeurt nodig, de Computer-APK, of weet u niet zeker of uw computer goed beveiligd is?

Maak dan snel een afspraak.

Veilig internetten

De maand oktober staat overigens bij ons in het teken van veilig computeren en internetten. Want veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren die je loopt op het internet.

Dit begint bij een goed beveiligde computer. Zo moet er een optimaal werkende virusscanner geïnstalleerd zijn en moeten de instellingen van de computer zo staan dat internetcriminelen buiten de deur gehouden worden.

En dat geldt ook voor uw internetverbinding. Deze moet altijd met een sterk wachtwoord beveiligd zijn.

Maar alleen met een goed ingestelde computer en internetverbinding bent u er nog niet. Want het is ook heel belangrijk om te weten wat u wel, maar vooral niet moet doen als u op internet bent.

Hulp bij

Onze ruim 850 computerstudenten staan daarom speciaal deze maand voor u klaar om uw computer en internetverbinding zo in te stellen dat u er veilig mee online kunt en leggen u graag uit hoe u zich het beste kunt gedragen op het internet.

Maak nu een afspraak

Dus wilt u er zeker van zijn dat u geen gevaar loopt als u op internet gaat en natuurlijk kans maken op zo’n mooie paraplu?

Maak dan snel een afspraak.

P.S.

onze studenten helpen u natuurlijk ook deze maand graag met de overstap op Windows 10.



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.