Hartelijk dank! | Webversie
'Servicebedrijf van het Jaar' 2016 Afspraak maken

'Servicebedrijf van het Jaar' 2016

Met trots mogen wij u melden dat wij op 30 maart zijn uitgeroepen tot 'Servicebedrijf van het Jaar' 2016. Deze prijs hebben wij tijdens de ICTWaarborg Awards in Amsterdam voor de 4e keer op rij in ontvangst mogen nemen.

Hartelijk dank
De afgelopen maanden heeft iedereen kunnen stemmen op één van de 5.000 deelnemende bedrijven. Er is massaal op ons gestemd en hierdoor is deze prestigieuze publieksprijs ons wederom toegekomen. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartelijk danken!

Onze studenten
Wij zijn trots dat wij opnieuw zijn verkozen tot 'Servicebedrijf van het Jaar'. Maar het is voornamelijk de waardering voor het werk van onze studenten, waar wij zo blij mee zijn. Onze bijna 1.000 computerstudenten gaan dan ook met veel enthousiasme dagelijks op pad om in heel Nederland hulp te bieden bij de meest uiteenlopende computervragen.

Deze prijs stimuleert ons extra om iedereen naar volle tevredenheid te blijven helpen en wij beloven u dat wij hier ons uiterste best voor zullen blijven doen.

 

In een fietsrit

Dat onze studenten uit de regio komen en daadwerkelijk aan huis computerhulp bieden, zijn in het algemeen twee van de belangrijkste redenen om gebruik te maken van onze service. Dit blijkt uit onderzoek onder onze klanten.

Daarom introduceren wij deze maand een toepasselijk thema:

'Onze studenten zijn in een fietsrit bij u thuis'

U zult dit thema de komende tijd vooral op Facebook voorbij zien komen. Wilt u een voorproefje? Neem dan alvast een kijkje op onze Facebookpagina. U kunt onze pagina daar ook liken en/of delen met uw vrienden.

Heeft u nog geen eigen Facebookaccount of heeft u vragen over uw account? Onze jongens en meiden weten er alles van en helpen u natuurlijk graag.

Maak een afspraak

Boek zelf online uw student

Sinds enige tijd kunt u zelf een afspraak boeken met een van onze studenten. Meer dan 500 klanten hebben dat inmiddels al gedaan en zij hebben dit allen als zeer prettig ervaren.

Door deze optie is het mogelijk om zonder tussenkomst van ons afsprakenbureau een afspraak te maken. U kunt dus ook een student boeken, buiten de openingstijden van ons afsprakenbureau.

Onze openingstijden
Deze tijden hebben wij overigens zo'n twee maanden geleden verruimd. Wij zijn nu telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds en op zaterdag van 9 uur 's ochtends tot 1 uur 's middags. Ook hier hebben wij veel positieve reacties op gekregen.

Plan uw afspraak
Voor de volgende hulpvragen kunt u online zelf de afspraak inplannen: onze Computer-APK, uw upgrade naar Windows 10 en voor computerles.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.