Uw laatste kans voor de gratis Windows 10-upgrade | Webversie
Stap vóór 29 juli over Afspraak maken

Stap vóór 29 juli over

De afgelopen tijd is het internet overspoeld met nieuwtjes voor alle computergebruikers.

Zo kondigde Facebook aan dat zij weer meer berichten van vrienden op de tijdlijn gaan laten zien, en minder berichten van bedrijven; bracht Google naar buiten dat zij een nieuwe plek hebben waar je kunt zien wat het bedrijf allemaal over je weet en is Microsoft per 30 juni gestopt met het programma Windows Live Mail 2012.

Windows 10
Maar de meeste websites schrijven over Windows 10. Want wie op Windows 7 of 8.1 werkt en wil overstappen op Windows 10 kan dat het beste vóór 29 juli aanstaande doen. Microsoft biedt de software voor de upgrade naar Windows 10 namelijk tot dan nog gratis aan.

Laatste versie
Op 29 juli 2015 bracht Microsoft Windows 10 op de markt en kondigde daarbij aan dat dit de laatste versie van Windows is die zij zullen uitbrengen. Vanaf nu komen er dus geen nieuwe Windows-versies meer uit. 

Natuurlijk blijven er nog wel regelmatig updates voor Windows 10 uitkomen. Hierdoor blijft de software up-to-date en zijn nieuwe functies meteen voor iedereen beschikbaar. De eerste grote update verschijnt al op 2 augustus.

350 miljoen
Windows 10 heeft inmiddels al 350 miljoen gebruikers. Hiermee is deze versie de snelstgroeiende Windows-versie ooit.

Volgens Microsoft brengt Windows 10 al het goede van eerdere versies samen. Zo is bijvoorbeeld het startmenu weer terug, maar zijn de ‘tegels’ ook nog steeds beschikbaar. Ook werkt deze versie erg snel en is het de meest veilige die zij ooit hebben gemaakt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Windows 10? Kijk dan op de speciale pagina op onze website.

Hulp bij de overstap

Sinds de introductie van Windows 10 hebben onze studenten al duizenden klanten geholpen bij de overstap. Want enige computerkennis is voor een goede en veilige installatie toch wel vereist.

Voor de overstap naar Windows 10 is ten eerste een back-up van uw bestanden nodig. Vervolgens zorgen onze studenten voor de volledige en veilige installatie, zodat u alle voordelen van Windows 10 meteen kunt ervaren.

Laatste kans
Omdat de software voor Windows 10 deze maand nog gratis wordt aangeboden en wij weten dat veel van onze klanten nog niet zijn overgestapt, hebben onze studenten extra veel beschikbaarheid opgegeven om iedereen deze maand nog te helpen.

Wilt u ook overstappen op Windows 10 en daar hulp bij van onze studenten? Wacht dan niet tot het einde van de maand en maak nu meteen de afspraak.

Klik hier om de afspraak aan te vragen.

Direct zelf de student boeken?
Dat kan natuurlijk ook. Klik hier en kies voor de afspraak 'Upgade naar Windows 10'.



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.