Bent u zich bewust van de mogelijke gevaren op internet? | Webversie
Veilig en bewust online Afspraak maken

Veilig en bewust online

Beste [aanhef,fallback=heer/mevrouw],

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel. Veilig en bewust gebruikmaken van het internet wordt steeds belangrijker. Bent u zich bewust van de mogelijke gevaren? En heeft u de juiste maatregelen genomen?

Gevaren van het internet
In het nieuws verschijnen steeds vaker berichten over de gevaren die het internet met zich meebrengt. En ook programma’s zoals Radar, RTL Late Night en Koffietijd besteden regelmatig aandacht aan dit onderwerp. Want we ontkomen er niet aan dat criminelen zich steeds vaker op het internet begeven.

Dat wil toch niemand
Het is zo handig om altijd en overal op internet te kunnen. Maar weinig Nederlanders maken zich hierbij zorgen over hun veiligheid.

Is dat terecht? Helaas niet. Criminelen maken steeds vaker gebruik van slecht beveiligde internetverbindingen. Of misbruiken apps op smartphones en tablets om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens. Zo kunnen zij uw identiteit misbruiken om allerlei zaken te regelen of te kopen. Dat wil toch niemand?!

Veilig internetten
Onze studenten weten natuurlijk alles over veilig internetten en helpen u thuis natuurlijk graag.

Maak de afspraak

Het begint bij bewust internetten
Als we een app downloaden of op een openbaar netwerk inloggen, moeten we de algemene voorwaarden accepteren. Bijna iedereen doet dat zonder te lezen. Gelukkig gaat het in heel veel gevallen goed. Maar er zijn ook voorbeelden dat hiermee toestemming is gegeven om bij uw foto’s of andere gegevens te komen en deze te gebruiken.

Apps downloaden
De enige manier om veilig apps te downloaden is via de officiële appwinkels, zoals de App Store en Google Play Store. Deze winkels controleren zorgvuldig alle aangeboden apps. Zo kunt u veilig en bewust gebruik kunt maken van de app.

Social media
Ondanks alle waarschuwingen zetten nog steeds veel mensen op Facebook dat ze op vakantie gaan. Criminelen maken hier dankbaar gebruik van.

Door de instellingen zo te zetten dat alleen vrienden dit bericht kunnen lezen, kunt u voorkomen dat de verkeerde mensen weten dat u weg bent. Zorg dus dat uw privacy-instellingen voor al uw social media-accounts goed ingesteld staan.

Onze studenten helpen u graag
Voorkom misbruik van uw gegevens en zorg dat u overal veilig en snel kunt blijven internetten!

Op onze website vertellen wij u meer over hoe u veilig en bewust kunt internetten.

Onze studenten helpen u natuurlijk thuis graag uw apparaten, netwerken en social media-accounts goed en veilig in te stellen. Zij weten alles over veilig internetten.

Klik op onderstaande link en maak snel een afspraak.

Maak de afspraakU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.