en profiteer (uw klantnummer is [klantnummer,fallback=.]) | Webversie
'Vertel het door' Afspraak maken

'Vertel het door'

Gun iemand anders ook zo'n slimme student

Had ik maar eerder van jullie gehoord’ is een veel voorkomende reactie die wij van nieuwe klanten krijgen nadat zij voor het eerst hulp hebben gehad van één van onze 1.000 slimme studenten. Onze bijna 100.000 klanten waarderen onze service dan ook met een heel mooi rapportcijfer van 8,8. Daar zijn wij erg trots op.

Wij stoppen veel energie in het bekend maken van onze service aan iedereen in Nederland en delen de kennis van onze studenten via ons YouTube-kanaal en Facebook.

Maar er is er natuurlijk maar één die het beste kan vertellen hoe goed onze studenten zijn. Dat bent u!

Daarom hebben wij voor de maand september de actie ‘Vertel het door’, waarin wij onze klanten aan het woord laten.

Vertel het door en profiteer
Omdat u de ervaring met onze studenten heeft en dus goed kunt vertellen wat zij kunnen betekenen, hebben wij een leuk voordeel voor al onze klanten die deze ervaringen delen met familie, vrienden, buren of kennissen.

Vertelt u de mensen om u heen over Studentaanhuis en maken zij daardoor ook gebruik van de kennis van onze slimme studenten, dan ontvangt u een korting van 50% op de voorfietskosten bij uw volgende afspraak.

Voordeel voor nieuwe leden
Maar u maakt de mensen om u heen ook meteen blij met een mooi voordeel. Want als zij aangeven dat zij via u bij ons terecht gekomen zijn, dan ontvangen zij voor het eerste jaar 50% korting op het lidmaatschap.

Deze actie loopt t/m 30 september. Wees er dus snel bij.
Voor meer informatie en voor het aanmelden van nieuwe klanten, kijkt u op onze website.

NIEUW! Bespaarhulp

Wij hebben deze maand meer goed nieuws voor u. Met trots presenteren wij onze nieuwe service; Bespaarhulp.

Slimme economiestudenten helpen u bij het besparen op de meest voorkomende vaste lasten. En als bestaande klant kunt u hier als eerste van profiteren.

Deze goed opgeleide studenten beschikking over een handige tool waarmee zij u snel en overzichtelijk de mogelijkheden om te besparen op energie, internet, televisie en bellen en consumenten verzekeringen laten zien.

Overstappen loont
Veel mensen zijn al jaren klant bij dezelfde energieleverancier, hebben al heel lang hetzelfde abonnement voor internet, televisie en bellen en zijn nog nooit overgestapt naar een nieuwe autoverzekering. Terwijl zo'n overstap toch echt vaak de snelste en makkelijkste manier is om flink te besparen. 

Het is vaak dat mensen door de bomen het bos niet meer zien, waardoor men bij dezelfde aanbieder blijft en uiteindelijk teveel betaalt voor veel voorkomende vaste lasten. Met de persoonlijke hulp aan huis van onze slimme economiestudenten, blijkt dat besparingen van meer dan € 750,- geen uitzonderingen zijn.

Onafhankelijk
De student vergelijkt uw huidige contracten met de aanbiedingen van andere leveranciers en zo ziet u in een oogopslag waar u flink kunt besparen. En omdat wij net als bij onze computerhulp geheel onafhankelijk zijn vinden wij dus echt de beste deals voor u.

U bepaalt
Zodra het duidelijk is waar u kunt besparen, bepaalt u natuurlijk zelf of u wilt overstappen naar een andere leverancier. De student regelt de hele overstap. U heeft er dus geen omkijken naar.

Bespaar ook flink
Op onze website vindt u meer informatie over onze nieuwe dienst Bespaarhulp en de regio's waar onze economiestudenten op dit moment actief zijn. 

Binnenkort hebben wij voor Bespaarhulp in heel Nederland studenten beschikbaar. U kunt op onze website alvast aangeven dat u ook graag zo'n slimme economiestudent langs wilt hebben.

Neem dus snel een kijkje op onze website.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.