Webversie
het studentaanhuis logoAfspraak maken
bloemen

Voor de thuisblijvers

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

De zomer is een heerlijke tijd om van alles in eigen land te doen. Een dagje naar het strand, wandelen in het park en vele fietsroutes nemen u mee langs de mooiste plekjes. Kortom, in Nederland blijven is een prima idee!

Voor de thuisblijvers

De komende twee weken zetten wij de thuisblijvers in het zomerse zonnetje!

Heeft u voor 16 augustus aanstaande een afspraak met één van onze slimme studenten? Dan maakt automatisch kans op een Weekendje weg of één van de vijf Studentaanhuis BBQ's. Die zullen goed van pas komen tijdens de zomer in eigen land.

Bekijk de actiepagina
crypto computer

Voorkom dat u slachtoffer wordt

Veel mensen zijn in de zomer van huis en inbrekers slaan dan vaak toe. Maar ook internetcriminelen proberen steeds vaker in te breken op uw apparaten om zo belangrijke gegevens te stelen.

Uit onderzoek onder onze leden blijkt dat velen nog steeds niet goed beschermd zijn tegen de gevaren van internetcriminelen.

Hoe kunt u uzelf beschermen tegen internetcriminelen?

De beveiliging

Zorg altijd voor een goede beveiliging van uw apparatuur. Het is belangrijk dat alle software, en vooral het besturingssysteem, up-to-date is. Daarnaast is het belangrijk dat uw apparaten uitgerust zijn met een firewall en een virusscanner.

Een sterk en veilig wachtwoord

Wachtwoorden gebruiken we voor bijna alles wat we online doen. Ze zijn de eerste verdedigingslinie om onszelf te beschermen. Sterke wachtwoorden zijn dan ook zeer belangrijk om identiteitsdiefstal te voorkomen.

Een back-up

Maak regelmatig een update van uw bestanden en gegevens op uw computer, smartphone of tablet. Mocht u onverhoopt toch slachtoffer worden van internetcriminelen, dan kunt u de verloren bestanden en informatie via uw back-up altijd weer terughalen.

Hulp bij

Bent u er niet helemaal zeker van of uw computer, tablet of smartphone goed beveiligd is? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een back-up? Of heeft u een andere vraag?

Klik dan op de onderstaande link en maak snel een afspraak met één van onze studenten. U dingt automatisch mee naar mooie prijzen!

Maak een afspraak

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.

Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.