Webversie
het studentaanhuis logoAfspraak maken
10%

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

De zomervakantie is weer voorbij. Heel veel Nederlanders zijn lekker op vakantie geweest en onze studenten hebben ruim 6 weken de tijd gehad om zich helemaal op te laden voor het nieuwe schooljaar.

Naast hun IT-studie hebben onze studenten de leukste bijbaan van Nederland. Ze kijken er dan ook weer naar uit om u en al onze klanten te helpen bij vragen over de computer, tablet, smartphone, digitale televisie en alle andere digitale apparaten.

Voordeel voor iedereen

De studenten staan te popelen om u te helpen. En om het nog aantrekkelijker voor u te maken om de hulp van onze studenten in te roepen, ontvangt u op de eerstvolgende afspraak die tussen 6 en 30 september plaatsvindt 10% korting op de totale kosten. U gebruikt hiervoor de volgende unieke kortingscode:

[Kortingscode,fallback=.]

Let op! De korting geldt alleen op de eerstvolgende afspraak die in september 2017 plaatsvindt. Wees er dus snel bij!

Voor meer informatie of om direct een afspraak aan te vragen klikt u op de volgende link:

Ga naar de actiepagina
fotos van zomervakanties

Iedereen maakt vakantiefoto’s en een groot deel van de Nederlanders rekent deze foto’s van de bijzondere momenten dan ook als zeer waardevol bezit.

Toch blijkt dat veel Nederlanders onzorgvuldig omgaan met deze digitale foto’s en velen zijn de waardevolle foto’s zelfs wel eens kwijtgeraakt. Hoe komt dat?

Geen back-up

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat maar weinig Nederlanders een back-up maken van alle belangrijke bestanden die op digitale apparaten staan, bijvoorbeeld de vakantiefoto's. Slechts één op de drie Nederlanders maakt maar één keer per jaar of heel onregelmatig een back-up van de waardevolle kiekjes.

Voorkom teleurstellingen

Een back-up is ontzettend belangrijk. Computers, tablets, smartphones en digitale camera's kunnen onverwachts kapot gaan. Door uw vakantiefoto’s en andere belangrijke bestanden op de juiste manier te back-uppen, bent u er zeker van dat deze nooit definitief verloren zijn.

Nu is het juiste moment

Zo vlak na de zomervakantie is een goed moment om een back-up te maken. Onze studenten staan voor iedereen klaar om hierbij te helpen. Zij kunnen de back-up zo voor u instellen dat belangrijke gegevens regelmatig en automatisch worden veiliggesteld.

En heeft u vóór 1 oktober een afspraak met een van onze studenten? Dan ontvangt u met uw unieke kortingscode 10% korting op deze afspraak.

Maak een afspraak
Logos van software in de webshop

De Studentaanhuis Webshop

Heeft u al een kijkje genomen op onze nieuwe webshop? Hier vindt u tegen zeer scherpen prijzen de softwarepakketten van heel veel leveranciers.

De pakketten zijn veilig, snel en eenvoudig te bestellen en u heeft de software al binnen enkele minuten in huis.

Hoe werkt het?

  • Bepaal welk softwarepakket u nodig heeft. U kunt filteren op merk, aantal gebruikers en aantal jaren. Door op het product te klikken komt u op de productpagina terecht. Hier staat informatie over het product. U kunt het product vervolgens in de winkelwagen plaatsen.
  • Schaf het softwarepakket aan door te betalen via iDEAL.
  • Na de betaling wordt de softwarelicentie binnen enkele minuten per mail naar u toegestuurd. In deze e-mail staat ook beschreven hoe u de software kunt installeren.

Komt u er niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf of installatie? Onze studenten helpen u natuurlijk graag bij het uitzoeken van het juiste pakket en installeren de software graag voor u.

Ga naar de webshop

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.

Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.