De zomer in onze bol | Webversie
Afspraak maken

Onze zomerse prijzen

We gaan alweer de vierde en laatste week in van de actie 'Onze zomerse prijzen'. U maakt dus nog één week kans op een mooi zomers cadeau.

Ook de komende week verloten wij weer een leuke zomerse prijs onder iedereen die een student boekt.

Onze zomerse prijzen
De eerste week gaven wij een opvouwbare frisbee weg, de tweede week een handige opvouwbare bidon en afgelopen week de Studentaanhuis strandbal.

Dat deze zomerse actie goed in de smaak valt en dat dit een goed moment is voor hulp bij de computer, blijkt uit de vele afspraakaanvragen, voornamelijk voor onze Computer-APK, die wij de afgelopen weken hebben gekregen.

Uw laatste kans
Wilt u ook nog kans maken op een leuk zomers cadeau? Maak dan voor 8 juni een afspraak met één van onze slimme computerstudenten.

Facebook

Inmiddels hebben de eerste winnaars hun prijs ontvangen. Wij hopen deze winnaars met hun prijs terug te zien op onze Facebookpagina.

Heeft u een prijs gewonnen en wilt u een foto posten of wilt u zien wie een prijs gewonnen heeft? Ga dan naar onze Facebookpagina.

Blijf op de hoogte
De komende tijd gaan wij meer leuke en nuttige berichten op onze Facebookpagina plaatsen. Wilt u op de hoogte blijven van onze leuke acties en onze nuttige tips? Like dan nu onze Facebookpagina.

Tijd voor cadeau 4

Wij sluiten deze zomerse actie af met een mooi en trendy zomers cadeau; deze week maakt u kans op de Studentaanhuis strandtas.

SaH StrandtasIedereen die tussen 1 en 8 juni een afspraak maakt met één van onze studenten, dingt automatisch mee naar deze mooie zomerse prijs.

De tas is lekker ruim en dus erg handig om mee te nemen naar het strand of het park.

Een afspraak is snel gemaakt
De afspraak maakt u heel gemakkelijk telefonisch via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak aanvragen via ons afsprakenformulier op onze website of online zelf uw student boeken. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.