De zomer in onze bol | Webversie
Afspraak maken

Onze zomerse prijzen

Vier weken lang hebben wij leuke zomerse cadeaus verloot onder iedereen die in deze periode een afspraak maakte met één van onze slimme studenten.

Een enorm succesvolle actie, waar wij heel veel leuke reacties op hebben gekregen. Wij willen iedereen die iets heeft laten horen hierbij dan ook hartelijk danken.

Maar...

Omdat wij zoveel leuke reacties hebben kregen, hebben wij besloten om deze actie nog één week voort te zetten en af te sluiten met een knaller van een cadeau! 'Het Studentaanhuis Strandlaken'.

Strandlaken
Dus iedereen die vóór 16 juni een student boekt, maakt automatisch kans op dit mooie zomers cadeau. 

Ons grootformaat strandlaken (200x80) is van goede kwaliteit en ligt heerlijk zacht.

Echt uw laatste kans
Met deze knaller van een cadeau sluiten wij de actie 'Onze zomerse prijzen' af. Dit is dus echt uw laatste kans op zo'n mooie zomerse prijs.

Maak nu de afspraak
Is het tijd om bijvoorbeeld uw trage computer op te laten schonen of een goede back-up te maken van uw bestanden? Maak dan nu snel de afspraak.

Dit doet u gemakkelijk telefonisch via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak aanvragen via ons afsprakenformulier op onze website of online zelf uw student boeken.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.