'Goed om te weten' | Webversie
'Goed om te weten' Afspraak maken

'Goed om te weten'

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

Vorige maand hebben wij u voor het eerst op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen bij Studentaanhuis.nl.

Vandaag brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van oktober en onze aantrekkelijke actie van deze maand.

Studentaanhuis-paraplu

Wij geven de hele maand oktober elke week 100 Studentaanhuis-paraplu’s weg. En ook u kunt heel makkelijk kans maken op zo’n mooie paraplu.

Want maakt u in oktober een afspraak voor hulp bij de computer, tablet of andere digitale apparaten, dan dingt u elke week automatisch mee naar één van de 100 paraplu’s.

Dus is uw computer bijvoorbeeld traag en heeft deze een goede opschoonbeurt nodig, de Computer-APK, of weet u niet zeker of uw computer goed beveiligd is?

Maak dan snel een afspraak.

Veilig internetten

De maand oktober staat overigens bij ons in het teken van veilig computeren en internetten. Want veel mensen zijn zich niet bewust van de gevaren die je loopt op het internet.

Dit begint bij een goed beveiligde computer. Zo moet er een optimaal werkende virusscanner geïnstalleerd zijn en moeten de instellingen van de computer zo staan dat internetcriminelen buiten de deur gehouden worden.

En dat geldt ook voor uw internetverbinding. Deze moet altijd met een sterk wachtwoord beveiligd zijn.

Maar alleen met een goed ingestelde computer en internetverbinding bent u er nog niet. Want het is ook heel belangrijk om te weten wat u wel, maar vooral niet moet doen als u op internet bent.

Hulp bij

Onze ruim 850 computerstudenten staan daarom speciaal deze maand voor u klaar om uw computer en internetverbinding zo in te stellen dat u er veilig mee online kunt en leggen u graag uit hoe u zich het beste kunt gedragen op het internet.

Maak nu een afspraak

Dus wilt u er zeker van zijn dat u geen gevaar loopt als u op internet gaat en natuurlijk kans maken op zo’n mooie paraplu?

Maak dan snel een afspraak.

Windows 10

Sinds 29 juli, de dag dat Windows 10 uitgebracht werd, hebben onze studenten duizenden Windows computers overgezet op Windows 10. En de ervaringen zijn zeer positief.

Wij hebben hier de software van Microsoft voor ontvangen en hierdoor hoeft men niet meer te wachten totdat Microsoft de software van Windows 10 vrijgeeft voor de computer.

Back-up

Het is erg belangrijk om voorafgaande aan de installatie een goede back-up te maken. Microsoft adviseert dit dan ook met klem te doen.

Wij hebben onze studenten geïnstrueerd om voordat ze met de upgrade naar Windows 10 beginnen, eerst een goede back-up te maken van de gegevens die op de computer staan.

Succesvol

Tot nu toe kunnen wij dus wat ons betreft spreken van een succesvolle introductie van Windows 10. 

Hulp bij...

De komende tijd verwachten wij nog veel van onze leden te kunnen helpen bij de overstap op Windows 10 en nemen de ervaringen die wij hebben opgedaan mee met deze afspraken.

Wilt u ook hulp bij de overstap naar Windows 10. Klik dan HIERU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.