wilt u ook goed en veilig computeren? | Webversie
Uw eerste 'goed om te weten' Afspraak maken

Uw eerste 'goed om te weten'

In heel Nederland hulp bij...

Beste [Aanhef,fallback=heer/mevrouw],

U heeft zich onlangs op studentaanhuis.nl ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Vandaag brengen wij u graag op de hoogte van wat onze studenten doen en wat de laatste ontwikkelingen zijn bij Studentaanhuis.nl.

In heel Nederland hebben wij ruim 950 slimme computerstudenten beschikbaar, die aan huis hulp bieden bij allerlei computervragen. Maar ook voor hulp bij uw tablet, smartphone, televisie, SmartWear of ander apparaat kunt u onze studenten inroepen.

Zij lossen niet alleen de problemen op, maar leggen u ook uit hoe een apparaat of een programma werkt.

Een kleine greep uit wat onze studenten voor u kunnen betekenen:

  • Trage computer of tablet opschonen
  • Een back-up maken
  • De computer-APK
  • Virussen verwijderen
  • Internet (draadloos) instellen op alle apparaten
  • Software installeren (bijv. Windows 10)
  • Digitale apparaten goed beveiligen
  • etc.

Een afspraak maakt u altijd via ons afsprakenbureau. Hiervoor belt u op werkdagen tussen 09:00 en 20:00 uur of op zaterdagen tussen 09:00 en 13:00 uur met 0900 200 12 12  (60ct per gesprek)
of u vult ons online aanvraagformulier in.

Meer dan 90.000 gebruikers

Inmiddels maken meer dan 90.000 huishoudens gebruik van de kennis van onze slimme computerstudenten.

Onze 950 it-studenten trekken er dan ook dagelijks op uit om aan huis hulp te bieden bij de meest voorkomende computervragen. 

De meest voorkomende vraag is en blijft 'hulp bij de trage computer of tablet'. Deze schonen zij dan helemaal op en zorgen ook dat het apparaat goed beveiligd is. Geen overbodige luxe in deze tijd waar criminelen zich steeds vaker begeven op het internet.

Wij zijn trots op het aantal mensen dat wij mogen helpen, maar zeker ook op de waardering die zij ons geven. Gemiddeld geeft men ons namelijk het rapportcijfer 8,7.

Heeft u ook een trage computer of tablet of een andere vraag die u door onze slimme it-studenten wilt laten oplossen?
Boek dan nu uw computerstudent.

Windows 10

Laptop Windows 10 voorkantSinds 29 juli 2015, de dag dat Windows 10 uitgebracht werd, zijn veel mensen overgestapt op deze nieuwste en laatste versie van Windows. Microsoft maakte begin van het jaar bekend dat in Nederland ruim 28% van de computers inmiddels op Windows 10 draait. Wereldwijd is dat bijna 15%.

Onze studenten hebben het afgelopen halfjaar al duizenden Windows computers overgezet op Windows 10. De ervaringen die wij hiermee opgedaan hebben zijn zeer positief.

Het zijn voornamelijk de Windows 7 en 8.1 gebruikers die overstappen. Voor deze gebruikers is Windows 10 tot 29 juli a.s. nog gratis.

Overstappen

Uit onderzoek onder onze leden blijkt dat veel mensen hulp willen bij het downloaden en installeren van Windows 10. En dat is ook best begrijpelijk, want om Windows 10 goed en veilig te installeren is enige computerkennis toch wel vereist.

Met de duizenden installaties die onze studenten tot nu toe hebben uitgevoerd, hebben wij goede ervaringen opgedaan met de installatie van Windows 10. 

Al onze studenten zijn in het bezit van de officiële software (deze hebben wij rechtstreeks van Microsoft gekregen) en weten precies welke stappen uitgevoerd moeten worden om de installatie soepel en veilig te laten verlopen. 

Zo maken de studenten altijd eerst een goede back-up van de huidige bestanden en verwijderen tijdelijk de virusscanner. Dan installeren zij Windows 10 volledig en zetten de gemaakte back-up terug en installeren de virusscanner weer. Zo is de computer na de installatie weer volledig gebruiksklaar.

Onze ervaring is dat de overstap op Windows 10 zo’n twee uur in beslag neemt*. Bij nieuwere computers gaat dit soms sneller.

Hulp bij

Wilt u ook hulp bij de installatie? Maak dan nu een afspraak.

* De gemiddelde duur van de installatie is exclusief het maken van een back-up, het tijdelijk verwijderen van uw anti-virusprogramma, het terugzetten van alle gegevens en indien nodig het opnieuw installeren van reeds aangeschafte programma's.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.