De zomer in onze bol | Webversie
Afspraak maken

Zomerse prijzen

De afgelopen dagen hebben wij met zijn allen kunnen genieten van heerlijk zomers weer en ook wij hebben hierdoor de zomer in onze bol gekregen.

Dit voorproefje heeft ons namelijk op het idee gebracht om vier weken lang leuke zonnige cadeaus weg te geven.

Elke week
FrisbeeVanaf woensdag 11 mei maakt u iedere week kans op verschillende zomerse cadeau's. 

Elke woensdag vindt u het cadeau van die week terug op onze website. Wij verklappen u nu alvast dat het eerste cadeau een opvouwbare frisbee is.

Maak ook kans
Iedereen die in de komende actieweken een afspraak maakt met één van onze slimme computerstudenten maakt automatisch kans op de prijs van die week. Van de opvouwbare frisbee geven wij er deze week 250 weg. De winnaars ontvangen dit cadeau automatisch thuis.

Wilt u ook kans maken op zo’n leuk zomers cadeau?
Maak dan nu een afspraak

Voorkomen is beter dan genezen

Maar al te vaak krijgen wij de vraag of wij verloren foto's en andere belangrijke bestanden terug kunnen halen. Soms omdat een computer ineens gecrasht is of soms omdat de bestanden per ongeluk verwijderd zijn.

In heel veel gevallen is het niet of nauwelijks mogelijk om deze bestanden terug te halen. Een goede back-up is dan ook erg belangrijk en kan grote teleurstellingen voorkomen .

Externe harde schijf
Door uw foto's en andere belangrijke bestanden op een tweede en veilige plek te bewaren, voorkomt u grote mogelijke problemen in de toekomst. U kunt de bestanden bijvoorbeeld op een externe harde schijf opslaan. Het bijkomend voordeel is dat u dit apparaat op een veilige plek kunt bewaren. 

Handmatig of automatisch
De back-up kan zo ingesteld worden dat deze automatisch uitgevoerd wordt of u kunt de back-up telkens handmatig doen. Onze studenten helpen u graag om de back-up van uw belangrijke bestanden goed in te stellen.

Mooie aanbieding
Onze partner Wehkamp heeft nu een mooie aanbieding; de Toshiba Canvio externe harde schijf met 1 terabyte geheugen. Normaal kost deze € 69,-, maar nu betaalt u € 57,99. Kijk voor meer informatie of om de externe harde schijf direct te bestellen op Wehkamp.nl

Nu we richting de zomer gaan is het ook belangrijk om even stil te staan bij Windows 10. Want Microsoft laat weten dat de software van deze nieuwste en laatste versie voor Windows 7 en 8.1 gebruikers tot 29 juli aanstaande nog gratis is.

Duizenden installaties
Onze studenten hebben sinds de komst van Windows 10, vorig jaar juli, al duizenden klanten geholpen bij de overstap. Wij hebben hiervoor de officiële software van Microsoft ontvangen. 

Om de software goed te installeren is enige computerkennis toch wel vereist. Daarnaast is het erg belangrijk dat er vooraf een goede back-up gemaakt wordt van de belangrijke bestanden. Anders loopt u de kans deze te verliezen.

Overstappen
Onze ervaring is dat de overstap naar Windows 10 gemiddeld zo’n 2 uur duurt. Dit hangt voornamelijk af van de duur voor het maken van de back-up.

Wilt u ook overstappen naar Windows 10 en hierbij gebruik maken van onze ervaren studenten? Maak dan snel de afspraak

U maakt dan meteen ook kans op een leuk zomers cadeau.

Boek zelf online uw student

In onze vorige nieuwsbrieven hebben wij u al laten weten dat u nu zelf online een student kunt boeken.

Steeds meer klanten maken gebruiken van deze makkelijke manier om snel een afspraak te maken met één van onze slimme computerstudenten.

Heeft u een trage computer? Wilt u overstappen naar Windows 10? Of wilt u graag privé computerles? Maak dan nu zelf online de afspraak.U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.