Maak ook kans op leuke zomerse prijzen. | Webversie
Lekker Zorgeloos Zomeren Afspraak maken

Lekker Zorgeloos Zomeren

Beste [aanhef,fallback=heer/mevrouw],

De zomer staat voor de deur. Tijd om zorgeloos te genieten van het heerlijke weer en de langere dagen.

Om volop van deze lekkere periode te kunnen genieten hebben wij nu een echte zomer-actie voor u. Hierbij maakt u kans op mooie zomerse prijzen!

Zorgeloos de zomer in
Met de zomer in het vooruitzicht is het goed om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor uw computer, tablet en andere digitale apparaten.

Zo is het belangrijk om een back-up te maken van uw foto's en andere bestanden, uw apparaten te beschermen tegen internetcriminelen of uw smartphone of tablet goed in te stellen. Dan kunt u écht zorgeloos van de zomer genieten!

Onze studenten helpen graag
Kunt u hulp gebruiken bij het instellen van een goede back-up? Heeft u een vraag over de beveiliging van uw computer, tablet en smartphone? Of heeft u een andere vraag? Onze studenten helpen u natuurlijk graag!

Maak nu een afspraak en ding automatisch mee naar de zomerse cadeaus

Maak een afspraak

Onze zomer-actie

Tussen 1 juni en 15 juli maakt u elke twee weken kans op een top cadeau. En dat is niet alles, want in deze periode geven wij ook heel veel leuke zomerse gadgets weg.

  • Zomer-ronde 1: 1 t/m 15 juni
  • Zomer-ronde 2: 16 t/m 30 juni
  • Zomer-ronde 3: 1 juli t/m 15 juli

Iedereen maakt kans!
Iedereen die de komende zes weken een afspraak heeft met één van onze slimme studenten maakt automatisch kans op de cadeaus of de gadgets. 

Bent u benieuwd welk cadeau of gadget wij in de eerste zomer-ronde weggeven? Of wilt u meer informatie over onze zomer-actie?

Bekijk dan onze actiepaginaU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.