Virusproblemen snel opgeslost

De computer die tergend langzaam opstart, spam of storende pop-ups tijdens het internetten. Komt u dit bekend voor? Dan kan het betekenen dat uw computer is geïnfecteerd met een virus. Eén van onze slimme studenten komt graag bij u langs om deze vervelende virusproblemen op te lossen en uw pc weer schoon te maken.

Wij helpen u van uw virusproblemen af, bijvoorbeeld door:

  • De computer op virussen te scannen

Een goede virusscanner spoort alle virussen op uw computer op. Onze studenten helpen u bij de installatie en het scannen. Ook geven ze tips zodat u de virusscanner in het vervolg zelf kunt gebruiken.

  • Een virus te verwijderen

Een virus verwijderen moet zorgvuldig gebeuren. Door de juiste handelingen uit te voeren voorkomt u dat er toch nog ‘restjes virus’ achterblijven op uw computer. Onze studenten weten hoe dit moet en helpen u hierbij.

  • Antivirussoftware te installeren

Met goede antivirussoftware bent u virusproblemen voor. De software beveiligt uw computer en voorkomt dat virussen zich in uw computer te nestelen. Onze student helpt u graag om de juiste software te installeren of bij te werken.

Maak een afspraak?

U wilt weer een snelle, goed werkende computer? Onze studenten staan voor u klaar om al uw virusproblemen op te lossen. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) of vul het aanvraagformulier in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student bij u langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Voorkom virusproblemen

Een virus komt vaak op uw computer terecht door verspreiding via e-mails en chatgesprekken. Ook door muziek of films te downloaden vanaf internet kan uw computer al snel besmet raken. Regelmatig onderhoud kan de meeste virusproblemen voorkomen. Scan uw computer dus periodiek op virussen. Zeker weten dat uw computer goed is beveiligd tegen virussen? Onze student checkt op 15 essentiële punten tijdens de Computer-APK met ‘Veilig online Check’.

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Kent u iemand met een virus of andere problemen op de computer? Geef computeradvies of –hulp aan huis cadeau, met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar