Vragen over uw modem of router

Is de internetverbinding traag of ligt deze er misschien zelfs helemaal uit? Vaak is de oorzaak te vinden bij uw modem of router. Onze student aan huis komt graag bij u langs om te kijken of deze goed zijn aangesloten en of de instellingen goed staan. Ook krijgt u tips en adviezen om dit straks zelf aan te kunnen pakken.

Onze student aan huis helpt u graag, bijvoorbeeld door:

  • De modem of router goed te installeren

Een modem of router aansluiten. Als u de verpakking mag geloven is het allemaal erg gemakkelijk, maar in de praktijk kan dit nog best lastig zijn. Onze student laat zien waar welke kabel hoort en installeert de bijhorende software.

  • De instellingen te bekijken

Soms verspringen de instellingen van uw modem of router plotseling, zonder dat u erom heeft gevraagd. Onze student checkt of alles nog klopt en zorgt ervoor dat de juiste instellingen weer worden ‘aangezet’.

  • De modem of router te resetten

Ligt de internetverbinding er plotseling uit of is deze erg traag? Soms is de reden onduidelijk en volstaat het om het apparaat even uit en weer aan te zetten. Onze studenten kunnen voordoen hoe u dit doet.

Afspraak maken?

Werkt uw modem of router niet naar behoren? Maak direct een afspraak met één van onze studenten. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. U kunt ook een afspraak aanvragen door het formulier in te vullen. Binnen twee dagen staat een student al bij u op de stoep voor een snelle oplossing.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Modem of router: kies de juiste plek

Hebt u een draadloze internetverbinding? Dan hebt u ook een draadloze router. Bij traag internet kan het zijn dat de router te ver van uw computer staat. Het internet wordt trager naarmate de router verder weg staat. Plaats deze dus altijd op een centrale plek in huis, bijvoorbeeld de gang of overloop. Vermijd zolder of kelder.

Geef computerhulp cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Verras een ander met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon en geef een computerhulp- of les cadeau.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar