Internet-problemen oplossen

Wilt u internet aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen u graag op weg en lossen al uw internet-problemen snel op. Onze studenten laten u zien hoe alles werkt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen.

Onze studenten helpen internet-problemen op te lossen door:

  • Het internet juist aan te sluiten

Internet aansluiten kan op verschillende manieren. Wilt u kabel, ADSL of glasvezel? Onze student bespreekt samen met u uw wensen en zorgt voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.

  • De (draadloze) router te installeren

Als uw internetverbinding het (tijdelijk) niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. Onze ‘student aan huis’ onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

  • Draadloos internet in te stellen

Heeft u meerdere computers of laptops in huis? Met een draadloze router kunt al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kunt u overal in huis werken. Onze ‘student aan huis’ laat zien hoe dit instelt.

Afspraak maken?

Wilt u weten waar uw internet-problemen vandaan komen en deze direct oplossen? Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur direct een afspraak via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). U kunt ook een afspraak aanvragen door het online aanvraagformulier in te vullen. Een student kan vaak al binnen één of twee dagen voor de deur staan. Ook ’s avonds en in het weekend. 

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Wat zijn uw computervragen?

Alleen of in een groep, in een uurtje computerles of in meerdere lesdagen: bij Studentaanhuis.nl kunt u ook een afspraak maken met een student voor een privéles aan huis.

De les kan gaan over een onderwerp naar keuze, zoals veilig internetten, e-mail, Word of Excel. Of u bereidt een lijstje voor met een aantal computervragen. 

Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Leuk, handig én origineel: de Studentaanhuis Cadeaubon. Help een ander van zijn of haar internet-problemen af en verras met een eenmalige computerhulp aan huis. Met deze bon krijgt iemand één keer computeradvies of –hulp aan huis. 
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar