Internet-problemen oplossen

Wil je internet aansluiten, maar valt de verbinding steeds weg? Of lukt het niet om het internet opnieuw aan de praat te krijgen? Wij helpen je graag op weg en lossen al jouw internet-problemen snel op. Onze studenten laten je zien hoe alles werkt. Van router aansluiten en internet instellen tot een draadloze verbinding tot stand brengen.

Onze studenten helpen internet-problemen op te lossen door:

  • Het internet juist aan te sluiten

Internet aansluiten kan op verschillende manieren. Wilt u kabel, ADSL of glasvezel? Onze student bespreekt samen met jou alle wensen door en zorgt voor een goede aansluiting, zodat internet-problemen niet langer voorkomen.

  • De (draadloze) router te installeren

Als je internetverbinding het (tijdelijk) niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. Onze ‘student aan huis’ onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

  • Draadloos internet in te stellen

Heb je meerdere computers of laptops in huis? Met een draadloze router kun je al deze apparaten met elkaar verbinden op een draadloos netwerk. Zo kun je overal in huis werken. Onze ‘student aan huis’ laat zien hoe je dit instelt.

Afspraak maken?

Wil je weten waar jouw internet-problemen vandaan komen en deze direct oplossen? Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur direct een afspraak via 088 2200 200. Je kunt ook een afspraak aanvragen door het online aanvraagformulier in te vullen. Een student kan vaak al binnen één of twee dagen voor de deur staan. Ook ’s avonds en in het weekend. 

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Wat zijn jouw computervragen?

Alleen of in een groep, in een uurtje les of in meerdere lesdagen: bij Studentaanhuis kun je ook een afspraak maken met een student voor een privéles aan huis.

De les kan gaan over een onderwerp naar keuze, zoals veilig internetten, e-mail, Word of Excel. Of je bereidt een lijstje voor met een aantal vragen. 

Studentaanhuis-cadeaubon

Leuk, handig én origineel: de Studentaanhuis-cadeaubon. Help een ander van zijn of haar internet-problemen af en verras diegene met een eenmalige hulp aan huis. Met deze bon krijgt iemand één keer computeradvies of –hulp aan huis. 
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar