E-reader instellen en gebruiken

Heerlijk lezen op de bank of in de trein, met de keuze uit een groot aantal boeken op één klein en licht apparaat. De e-reader is onmisbaar als u van lezen houdt. Maar hoe laadt u boeken op het apparaat? Wat als de e-reader kuren krijgt? Onze studenten helpen u graag. Ontdek hoe u uw e-reader instelt en eventuele problemen oplost.

Wij helpen u graag met uw e-reader, bijvoorbeeld door:

  • Uw apparaat in te stellen

Voordat u uw nieuwe e-reader voor het eerst gebruikt, stelt u het apparaat in. Dit kan via uw computer of door verbinding te maken met wifi. De student laat u graag zien hoe u het apparaat configureert en gebruiksklaar maakt.

  • Boeken in te laden

U kunt online boeken kopen voor uw e-reader, of u kunt lid worden van de bibliotheek voor een ruime keuze uit e-books. Hoe laadt u de boeken op uw apparaat? Een van onze studenten legt het u graag stap voor stap uit.

  • Storing op te lossen

Reageert uw e-reader nergens meer op? Sluit ‘m dan 24 uur aan op het stopcontact en probeer het nog eens. Geen effect? Dan helpt één van onze studenten u graag, bijvoorbeeld door een (harde) reset uit te voeren.

Afspraak maken?

Er zijn veel verschillende merken en soorten e-readers. Ook de mogelijkheden lopen sterk uiteen. Maar onze studenten weten in de basis hoe de apparaten werken en zoeken al uw vragen graag samen met u uit. Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur direct een afspraak via 088 2200 200. Of vul het online aanvraagformulier in. Een student kan vaak al binnen twee dagen langskomen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Back-up van al uw boeken

U verzamelt al uw favoriete boeken – en wellicht ook mooie muziek – op uw e-reader. Maar wat gebeurt er als uw apparaat stuk of verloren raakt? Bent u dan uw waardevolle gegevens ook kwijt? Niet als u een goede back-up heeft gemaakt.

Onze student maakt graag samen met u een back-up van alle bestanden. Bijvoorbeeld online of op een externe harde schijf. Hierbij stelt u ook automatische back-ups correct in, zodat alles altijd veilig is.

Geef hulp of uitleg cadeau

Wilt u dat iemand anders wordt geholpen bij het gebruik van zijn of haar e-reader? Geef dan de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Met deze bon krijgt iemand een keer computeradvies of –hulp aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar