Waarmee kunnen wij je helpen?

question

Een afspraak

Kijk hier voor al uw vragen over een afspraak.

question

Een betaling

Kijk hier voor al uw vragen over een betaling.

 

question

Het lidmaatschap

Kijk hier voor al uw vragen over het lidmaatschap.

question

Algemene vraag

Kijk hier voor al uw overige vragen.

Ik wil graag een afspraak maken

email

Ons afsprakenbureau is op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur bereikbaar via 088 2200 200.

Of u kunt het afspraakformulier invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Landelijke organisatie

Studentaanhuis is een landelijke organisatie die studenten van Nederlandse IT-opleidingen bij mensen (en bedrijven) thuis langs laat komen, om daar allerlei computerproblemen op te lossen.

Hulp bij computerproblemen is niet nieuw, maar wij gaan verder. Zo werken wij met studenten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het zijn allemaal jongens en meiden die met veel enthousiasme hun kennis willen delen. Onze studenten leggen tijdens hun werkzaamheden graag rustig aan u uit wat zij precies doen. Zo leert u er zelf ook van.

In elke plaats is de student afkomstig van het lokale/regionale hoger of middelbaar beroepsonderwijs en volgt (of heeft gevolgd) een IT-opleiding (minimaal MBO niveau 4). Op dit moment hebben wij in heel Nederland ruim 1.000 slimme computerstudenten in dienst. 

Meer dan computerproblemen

De kennis van de studenten is in te schakelen voor alle softwarematige problemen of vragen voor alle digitale apparaten. De studenten helpen dus bij de computer, maar ook bij de smartphone, tablet, (digitale) televisie, fotocamera, etc..

Onze vriendelijke tarieven

€ 9
per afspraak

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50
per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12
per jaar

Het lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak