Studentaanhuis.nl nieuwsbrief
Facebook Twitter Afspraak maken? Klik hier!

Smartphones zijn hot. Kunt u er goed mee overweg?

Smartphones zijn hot. Kunt u er goed mee overweg?

Mobiele telefoons, tegenwoordig noemen we ze vaak smartphones, zijn volledig geïntegreerd in ons dagelijks leven. En bellen doen wij er vandaag de dag misschien nog wel het minste mee. 

Overal om ons een zien we mensen op hun mobieltje kijken, in de trein, in een koffietentje, in de wachtkamer van de tandarts en thuis is de mobiele telefoon hard op weg om de vaste telefoon te verdringen.

We volgen het nieuws terwijl het gebeurt, kijken leuke filmpjes op YouTube, zetten berichten op Facebook en checken onze mail waar en wanneer we maar willen.

"Uit Brits onderzoek blijkt zelfs dat wij gemiddeld ruim 220 keer per dag op onze smartphone kijken!"

De smartphone is een multifunctioneel apparaat geworden. We kunnen ermee bellen, maar ook Whatsappen en surfen op het internet, en zelfs onze thermostaat op afstand bedienen en lichten thuis aan of uit zetten.

Iedereen mobiel online
In 2005 ging nog maar een op de tien Nederlanders via een mobiele telefoon online. 10 jaar later is dit toegenomen tot bijna driekwart.

De providers spelen hier dan ook op in en bieden ons tegenwoordig al telefoonabonnementen met 5 gigabyte aan internetdata.   

Maar kunt u goed overweg met uw smartphone?
Wij merken dagelijks dat nog veel mensen moeite hebben met hun smartphone.

Zo worden onze studenten vaak gevraagd om het internet goed in te stellen, te zorgen dat de mail ook op de telefoon binnenkomt, uitleg te geven over hoe je app’jes kunt installeren en foto’s kunt maken en doorsturen.

Wilt u ook meer hulp bij uw smartphone?
Handig, uw eigen it-student die u helpt met uw mobiele telefoon:

  • Internet (wifi) goed instellen
  • E-mail activeren
  • App’jes downloaden
  • Uitleg geven over hoe de smartphone werkt

Wilt u de hulp van onze studenten inroepen?
KLIK HIER

 

P.S. Onze partner Paradigit heeft deze weken een paar mooie aanbiedingen… Bent u toe aan een nieuwe smartphone? Neem dan eens een kijkje bij hen op de website.Bel 0900 200 12 12 (50c/pm)

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Studentaanhuis.nl.
Klik op uitschrijven als u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer wilt ontvangen.