Onafhankelijk

Onafhankelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel. De hulp en het advies die onze studenten geven is altijd op basis van de kennis die zij hebben opgedaan tijdens hun IT-studie en de ervaringen die zij zelf hebben. 

Zo verplichting wij onze studenten nooit om een specifiek merk of product aan te bevelen, de studenten zijn hier helemaal vrij in.

Samenwerkingen

De samenwerkingen die wij met partijen aangaan is altijd op basis van hoe onze slimme IT-studenten een aanvulling kunnen zijn op de producten of dienstverlening van de partner. Wij koppelen hiermee onze service aan hun behoefte. Uiteraard bespreken wij ook altijd met onze partners of wij een leuk voordeel voor onze leden kunnen organiseren. Hiermee proberen wij voor onze partner, voor onszelf en voor onze leden altijd een leuke en bij voorkeur langdurige samenwerking aan te gaan.

Vragen?

Heeft u vragen over een samenwerking met één van onze partners?

De medewerkers van ons afsprakenbureau helpen u graag. Zij zijn hiervoor telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur via 0900 200 12 12 (60ct per gerspek) of u kunt uw vraag stellen via ons contactformulier.

Lopende acties

computer-installation

Marktfeed

Marktfeed is partner van Marktplaats voor alle webshophouders die producten volledig automatisch op Marktplaats willen plaatsen.

Onze studenten, die speciaal voor Marktfeed zijn opgeleid, helpen u graag bij het inrichten van uw account. 

 

Klik HIER voor meer informatie over Marktfeed

 

computer

Paradigit

Hulp bij thuis-installatie van uw aankopen bij Paradigit.

 

 

  Paradigit adviseert
'
Studentaanhuis.nl'

 

 

 
Klik HIER voor meer informatie.

 

modem

ESET

Een goed werkende virusscanner is een van de belangrijkste onderdelen om uw computer veilig te kunnen gebruiken.

Wij zij op zoek gegaan naar de beste virusscanner.

ESET heeft een virusscanner die door de Consumentenbond al 5 jaar als beste getest is.

Klik HIER voor meer informatie.

internet-safety

Tzorg

Onze studenten bieden computerhulp aan de cliënten van Tzorg

Tzorg vindt het belangrijk dat haar cliënten goede en betrouwbare hulp aan huis kunnen krijgen. Voor problemen met de computer, tablet of smartphone adviseert Tzorg dan ook de hulp van onze slimme computer studenten. 

Klik HIER voor meer informatie