Tzorg en Studentaanhuis werken samen

Tzorg gelooft, net als wij, dat iedereen laagdrempelig, maar zeker ook betrouwbare en goede hulp moet kunnen krijgen bij alle vragen over de computer, tablet, smartphone en alle andere digitale apparaten. Daarom hebben wij nu met Tzorg de handen ineen geslagen en bieden de cliënten van Tzorg tot en met 31 december 2017 een mooie korting op de dienstverleningen van Studentaanhuis. Onze 1.000 goed opgeleide computerstudenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn goed opgeleid om hun kennis te delen met iedereen die vragen heeft over de computer, tablet, smartphone. etc. Wat het niveau ook is.

Bespaarhulp
Naast slimme computerstudenten heeft Studentaanhuis ook slimme economiestudenten in dienst, die u kunnen helpen bij het forst besparen op uw vaste lasten. Zij nemen de contracten voor energie, internet, televisie en bellen en mobiele telefonie met u door. Vervolgens laten zij zien waarop u kunt besparen. Als u besluit over te stappen naar een andere leverancier regelt de student dit volledig voor u. Zo heeft u er geen enkel omkijken naar. Dat willen we toch allemaal?

Voorfiets
De studenten werken in de regio waar zij wonen en studeren en komen dus in bijna alle gevallen op de fiets. Wij noemen het starttarief van de afspraak dan ook Voorfietskosten. 

7 dagen per week, ook 's avonds
Juist omdat de jongens en meiden nog studeren, zijn ze erg flexibel en kunnen ze 7 dagen in de week en ook in de avonduren werken. De afspraken kunnen bij ons van maandag tot en met zondag tussen 8 uur en 22 uur ingepland worden. Bij het plannen van de afspraken zoeken wij altijd naar een geschikt moment voor de klant en de student.

Korting voor Tzorg cliënten

Wil jij ook hulp bij jouw vragen over de computer, tablet of smartphone of andere digitale apparaten? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het fors besparen op je vaste lasten? Onze ruim 1.000 slimme studenten helpen je graag.

Als je nu gebruik maakt van het Tzorg-aanbod ontvang je 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap. Je betaalt slechts €6,- (i.p.v. €12,-).

Hoe werkt het?

  • Je maakt een afspraak via onderstaand formulier of door te bellen met ons afsprakenbureau: 0900 200 12 12 (60ct per gesprek).
  • Bij het maken van de afspraak geef je aan dat je cliënt bent bij Tzorg en dat je een geldig Tzorg lidmaatschapsnummer hebt.
  • Tijdens de afspraak zelf teken je ons aanmeldformulier en zet daar jouw Tzorg lidmaatschapsnummer op. 
  • De korting van 50% op het lidmaatschap voor het eerste jaar wordt dan automatisch berekend.

Maak de afspraak

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op deze aanbieding.
De korting...

  • op het lidmaatschap bij Studentaanhuis wordt alleen verstrekt onder vermelding van een geldig Tzorg-lidnummer.
  • geldt alleen op het eerste jaar lidmaatschap
  • geldt alleen voor nieuwe Studentaanhuis leden
  • kan niet achteraf worden verstrekt en is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • is niet geldig in combinatie met andere acties
  • is geldig voor aanmeldingen tot en met 31 december 2017

Maak snel een afspraak