Tips voor uw home-cinema

Heerlijk ontspannen op de bank, met een mooie film en uitmuntende geluidskwaliteit. Ziet u het al helemaal zitten met uw nieuwe home-cinema set, maar weet u niet goed hoe u deze aan kunt sluiten? Onze student helpt u graag bij de installatie. Ook geeft hij of zij tips hoe u de instellingen juist kunt zetten en verbinding maakt met internet.

Onze student helpt u de home-cinema gebruiken door:

  • De set aan te sluiten

Hoe sluit u de luidsprekers, subwoofer en/of blu-rayspeler aan op uw televisie of computer? Hoe luistert u Spotify op de set? Onze student aan huis laat het u zien. Ook geeft hij of zij praktische tips zodat u dit voortaan zelf kunt regelen.

  • De instellingen goed te zetten

Elke home-cinema is volledig configureerbaar en aan te passen op uw persoonlijke voorkeuren. Onze student laat zien hoe u bijvoorbeeld het volume harder of zachter zet, de bastonen aan- of uitzet of het beeld aanpast.

  • Verbinding te maken met internet

Sommige sets kunt u aansluiten op internet. Het is dan mogelijk om op uw televisie te browsen. Dat kan handig zijn als u snel een YouTube-filmpje wilt laten zien. Onze student aan huis laat zien hoe u verbinding maakt.

Afspraak maken?

Hulp nodig met uw home-cinema set? Onze studenten zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van haarscherp beeld en geluid. Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). U kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Vaak is er binnen twee dagen een student beschikbaar. Ook 's avonds en in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Privéles op uw computer

Ook een privéles aan huis behoort tot de mogelijkheden bij Studentaanhuis.nl.

De les kan gaan over een onderwerp naar keuze, zoals veilig internetten, e-mail, Word of Excel. U kunt ook een lijstje voorbereiden met een aantal computervragen. Wat uw vraag ook is: het gebruik van een computer is vaak eenvoudiger dan u denkt. 

Bestel onze Cadeaubon

Op zoek naar een originele en leuke verrassing? Maak een ander blij met tips en hulp, bijvoorbeeld voor zijn of haar home-cinema set. Bestel de Studentaanhuis.nl Cadeaubon en geef advies aan huis cadeau.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar