Wij pakken uit voordat de feestdagen beginnen

In de maand november maakt iedereen die een afspraak heeft met één van onze slimme studenten automatisch kans op mooie prijzen.
Omdat we alweer aan de vooravond staan van de drukke decembermaand en wij nu al terug kunnen kijken op een mooi jaar, pakken wij in de maand november flink uit.

Mijlpalen

In 2016 gaan onze studenten meer dan 100.000 keer op pad om aan huis hulp te bieden bij allerlei computervragen of te helpen bij het flink besparen op de vaste lasten. Ook hebben wij dit jaar de magische grens van de 1.000ste student die bij ons in dienst is doorbroken en binnenkort komt er nog een mijlpaal...maar daarover later meer.

Zo'n mooi jaar willen wij graag vieren met onze klanten. Daarom pakken wij deze maand flink uit en geven mooie prijzen weg.

Win een droomreis!

Iedereen maakt kans

Of u nu de computer of tablet sneller wilt laten werken, een goede back-up wilt van uw foto's of hulp wilt bij het besparen op uw vaste lasten. 
Het maakt niet uit waar u de hulp voor inschakelt. Want iedereen die in november een afspraak heeft met onze slimme studenten maakt automatisch kans op één van de volgende mooie prijzen:

  • De hoofdprijs: Een droomreis voor twee naar Aruba
  • Tweede prijs: Eén van de twee E-bikes van Mihatra
  • Derde prijs: Eén van de vijf tablets

Onder alle klanten waar in november een student is langs geweest, verloten wij begin december deze mooie prijzen. De winnaars krijgen hierover persoonlijk bericht en wij komen vervolgens de prijs aan huis overhandigen.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

De afspraak is snel gemaakt

Of het tijd is voor een goede opschoonbeurt van uw computer of tablet, of dat u graag een goede back-up wilt instellen van uw foto's of juist ook flink wilt besparen op uw vaste lasten en daar de hulp bij wilt van onze slimme economiestudenten, de afspraak is snel gemaakt!

  • Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur te bereiken via 0900 200 12 12(60ct per gesprek).
  • U kunt een afspraak aanvragen via ons online formulier.
  • Bent u al lid bij Studentaanhuis? Dan kunt u ook direct online zelf een student boeken.  

E-bike

 Logo Mihatra2

De twee E-bikes die wij deze maand verloten, worden aangeboden door onze partner Mihatra.
Mihatra ontwikkelt sinds 2010 kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Zij bieden een 15-tal modellen en uitvoeringen aan. Van sportieve stadsfietsen en stoere omafietsen tot een elegant plattelandsmodel voor de langere afstanden. Een nieuwe generatie e-bikes met extra sterke accu's. Meer actieradius voor minder euro's, inclusief service van je Mihatra-dealer. 

E BajoE-Bajo
Mihatra stelt twee E-Bajo modellen ter beschikking voor onze klanten. Deze elektrische fiets heeft een comfortabele lage instap en een natuurlijke fietshouding.
De adviesprijs van de E-Bajo is € 1.895,-.

Meer informatie over Mihatra en de E-bikes die zij hebben vindt u op www.mihatra.nl.

Vul het formulier volledig in