Bel ons Maak een afspraak


16/10/2019
Harde schijf vervangen in jouw laptop? Onze vakkundige IT-studenten kunnen u perfekt adviseren bij kapotte HDD of SSD. 1.000+ ervaren IT-studenten beschikbaar

De harde schijf vervangen in jouw laptop, maar de data die erop staat liever niet verliezen? In een aantal gevallen kan dat, zelfs als de schijf in de computer niet meer werkt. We onderzoeken de mogelijkheden om jouw data te behouden, waardoor je geen foto’s, video’s en andere persoonlijke documenten kwijt zal raken.

Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met hulp bij de computer. We kunnen vaststellen of de harde schijf kapot is en welk type er in de computer zit. Aan de hand daarvan kunnen we aangeven of we de data voor je kunnen behouden.

Data behouden bij vervangen harde schijf

Wil je een kapotte schijf vervangen en de data het liefst behouden? Dat lukt bij een HDD-schijf die nog werkt, ook als is het niet meer in jouw computer. Gaat het om een SSD-schijf? Dan kunnen er veel meer dingen aan de hand zijn, waardoor het soms lastiger is om de data te herstellen.

Na het vervangen van de harde schijf in de laptop zijn we je in ieder geval graag van dienst met de computer-installatie. We helpen je het besturingssysteem (Windows) en de belangrijke programma’s terug te zetten, net als documenten die je al eerder hebt kunnen redden of waar je een back-up van maakte.

De harde schijf vervangen in jouw laptop of zoek je hulp bij andere computerproblemen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier. Wij fixen het wel!

Terug
Harde schijf vervangen in een laptop: ook met behoud van data