Samsung Galaxy Note8

Samsung.com/nl

30/08/2017

Samsung heeft vorige week de Galaxy Note8 geïntroduceerd. De Galaxy Note8 bouwt voort op het succes van de Galaxy-reeks met een set van unieke functies die meer mogelijkheden bieden. Met de Galaxy Note8 heb je een groter Infinity Display, dat makkelijk in je hand past. Met de S Pen open je nieuwe mogelijkheden om te communiceren op de manier die bij jou past. Ook maak je met Samsungs beste smartphonecamera ooit verbluffende foto’s.

Het Infinity Display
De Galaxy Note8 heeft het grootste scherm ooit op een Note. Op het 6,3 inch Quad HD+ Super AMOLED Infinity Display zie je meer, terwijl je minder hoeft te scrollen. Je hebt meer ruimte om te kijken, te lezen en te tekenen. Dat maakt de Galaxy Note8 tot een ultieme smartphone om te multitasken.

De S Pen
Sinds de introductie is de S Pen een van de meest kenmerkende eigenschappen van de Note. Op de Galaxy Note8 is de S Pen sterk verbeterd met nieuwe manieren om te schrijven, tekenen en communiceren met je vrienden. De S Pen heeft een fijnere punt en verbeterde drukgevoeligheid. Met de nieuwe functies kun je je uiten op manieren die geen andere stylus of smartphone ooit mogelijk maakte.

Dubbele camera
Voor veel mensen is het belangrijk dat hun nieuwe smartphone een goede camera heeft. Samsung zet al jaren de standaard voor smartphonecamera’s en met de Galaxy Note8 gaat dat nog een stap verder. De nieuwe Note heeft de krachtigste Samsung smartphonecamera tot nu toe aan boord.

De Galaxy Note8 is uitgerust met twee 12 MP camera’s aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Of je nu een nieuwe stad ontdekt tijdens een citytrip of je achtertuin fotografeert op een mooie zondagmorgen, met OIS leg je de scherpste beelden vast.

Samsung en Studentaanhuis
Heb je een nieuwe Samsung smartphone? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het overzetten van bijvoorbeeld je berichten, contacten, foto's en apps naar je nieuwe Samsung smartphone?

Samsung en Studentaanhuis hebben de handen ineen geslagen en helpen je samen graag bij de soepele overstap van je oude device naar je nieuwe Samsung smartphone. Samsung en Studentaanhuis doen dit met de slimme studenten van Studentaanhuis en de SmartSwitch app van Samsung. Zo kun je snel en gemakkelijk maximaal genieten van jouw nieuwe Samsung smartphone. 

Wil je meer informatie over Samsung overstapservice via Studentaanhuis? Klik dan hier