Servicebedrijf van het Jaar 2015

31/10/2015

Studentaanhuis.nl is vanavond in Baarn voor de derde keer op rij uitgeroepen tot ‘Servicebedrijf van het jaar’.

De bijna 850 IT-studenten en de mensen op het kantoor in Bilthoven scoorden op alle fronten bijna het maximaal aantal punten om deze prestigieuze prijs en de daarbij behorende ICT-Award, te bemachtigen. Het winnende concept verbindt studenten, die er een mooie bijbaan aan hebben, met computergebruikers om ze thuis te helpen met internetverbindingen, les en uitleg te geven, trage computers op te schonen, apparaten te synchroniseren en vele andere, vaak computer gerelateerde, zaken...zeven dagen in de week en ook ’s avonds en inmiddels meer dan 100.000 afspraken per jaar.

Oprichter Jan Morriën, vertelt dat de sympathieke benadering en het aan huis krijgen van een leuke, jonge student, die op de hoogte is van de laatste IT-ontwikkelingen, vaak dé reden is dat mensen zich tot Studentaanhuis.nl wenden. Morriën: “Ik ben behoorlijk trots op deze prestigieuze award maar het mooiste is nog dat de duizenden recensies van onze klanten zo ontzettend positief zijn, we lezen ze natuurlijk elke dag en dat geeft een enorme boost.”

Prima bijbaan

De organisatie Studentaanhuis.nl is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van computerhulp en les aan huis in Nederland. Er werken ruim 800 IT-studenten die een goed betaalde bijbaan in hun eigen vakgebied hebben en zelf kunnen aangeven waar en wanneer ze willen werken. Studentaanhuis.nl geeft inmiddels op jaarbasis meer dan 150.000 uur hulp en les aan huis, met minder dan één procent klachten, wat uniek is in deze branche. En de studenten zijn ook zeer tevreden met deze afwisselende bijbaan. Morriën: ”We hebben dan ook geen enkele moeite om bekwame studenten te vinden en ook de opleidingen werken graag mee. Met deze baan combineren de studenten het opdoen van praktische IT-kennis en het ontwikkelen van sociaal communicatieve vaardigheden, wat erg belangrijk is voor hun CV, als zij straks na hun studie een baan moeten gaan zoeken. Bovendien betaalt deze bijbaan veel beter dan andere bijbaantjes en werkt de formule student helpt (veelal oudere) klant opvallend goed.”

Voorfietskosten

Studentaanhuis.nl heeft een vriendelijk tarief, waarbij de voorfietskosten van 9 Euro opvallen in positieve en sympathieke zin en dat is ook de filosofie van het bedrijf. Morriën: “Alles bij ons staat in het teken van, wat ik noem, de “sympatico” factor. Van de telefoon opnemen voor een afspraak tot het rustig uitleggen aan de klant en van het nakomen van afspraken tot het rustig uitleggen. We zijn honderd procent onafhankelijk, onze studenten verkopen niets en we hebben met niemand een deal voor wat dan ook. Betrouwbaarheid is tenslotte erg belangrijk want je haalt wel iemand in je eigen huis.”