'Servicebedrijf van het Jaar' 2017

01/07/2017

Met trots mogen wij melden dat wij dit jaar voor de 5e keer op rij verkozen zijn tot 'Servicebedrijf van het Jaar'.

Deze publieksprijs hebben wij op 29 juni jl. in Amsterdam in ontvangst mogen nemen. ICTWaarborg, de organisatie achter deze awards, reikte de prijzen in The Harbour Club op een speciaal georganiseerde bijeenkomst uit.

De erkenning die wij van onze klanten krijgen, en dan voornamelijk voor het geleverde werk van onze ruim 1.000 IT-studenten, is waar wij heel trots op zijn.

De award voor 'Servicebedrijf van het Jaar' is één van de awards die ICTWaarborg jaarlijks uitreikt. Iedereen kan via de website www.ictwaarborgawards.nl stemmen op één van de 5.000 deelnemende bedrijven. 

Onze studenten hebben al ontzettend veel huisbezoeken afgelegd. De reacties die wij hierop kregen, ook via Trustpilot, zijn overwegend zeer positief. Deze award bevestigt ons dat de hulp die wij bieden zeer gewaardeerd wordt en dat de wijze waarop wij computerhulp geven past bij de manier waarop men graag geholpen wil worden.

Het feit dat deze prijs ons voor de 5e keer achtereen toekomt, stimuleert ons team in Bilthoven en onze studenten extra om ons beste te blijven doen en iedereen naar volle tevredenheid te helpen bij alle computervragen. En natuurlijk hopen wij dan dat wij ook volgend jaar weer door het publiek verkozen zullen worden tot 'Servicebedrijf van het Jaar'.