Student van de Maand juni 2016

01/06/2016

Onze Student van de Maand juni 2016 is Jelle Nijland uit Amersfoort.

Jelle sprong er voor ons extra uit omdat hij zicht niet alleen volledig inzet om klanten goed te helpen, maar ook voorop staat als het gaat om het helpen van zijn ruim 1.000 collega's. 

Jelle is erg actief met het beantwoorden van vragen van collega's bij problemen waar zij zelf minder goed uitkomen. Het is dan ook één van onze krachten dat wij meer dan duizend kundige studenten hebben, die elkaar kunnen bijstaan in vraagstukken waar ze zelf minder ervaring mee hebben.

Jelle: "Ik ben aangenaam verrast met deze prijs. Ik had het niet zien aankomen. Dit is één van de dingen die Studentaanhuis zo’n goed bedrijf maakt: er is veel persoonlijke aandacht. Van deze prijs en de handgeschreven verjaardagskaarten tot de vrijheid om je eigen kennisgebieden en werkgebied vorm te geven. We krijgen het als werknemer hier allemaal. De grote vrijheid maakt het werk lekker flexibel, wat niet alleen fijn is voor de student, maar ook voor de klant. De klant krijgt namelijk altijd iemand die weet waar hij het over heeft en hoe hij dat over moet dragen. De afwisseling van problemen houdt het werk daarnaast leuk voor de student. Van printer- en wachtwoordresets tot tablets instellen en de lastigere opstartproblemen oplossen. Het is fijn om te weten dat Studentaanhuis tevreden is met mij, want ik ben ook heel tevreden met Studentaanhuis! Bedankt!"

Jelle is wat ons betreft een voorbeeld niet voor, maar van al onze studenten. Want wederom was de keuze voor de Student van de Maand weer een flinke opgave.