Voor de thuisblijvers

De zomer in Nederland is een heerlijke periode. Een dagje naar het strand, de parken vol met mensen die picknicken en barbecueën en vele wandel- en fietsroutes nemen je mee langs de mooiste plekjes. Kortom, in Nederland blijven tijdens de zomer is een prima idee!

De zomerperiode is een tijd waarin veel inbrekers toeslaan. Mensen zijn op vakantie, dagen van huis en ramen staan met dit mooie weer vaak open. Ook internetcriminelen slaan steeds vaker toe. Het is daarom erg belangrijk dat de bestanden en gegevens op je apparaten goed beveiligd zijn. Gebruik altijd sterke, veilige wachtwoorden, maak regelmatig een back-up en zorg voor een goede virusscanner op alle apparaten. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij!

Iedereen maakt kans
Tussen 25 juli en 15 augustus maakt iedereen die een afspraak heeft met één van onze slimme studenten automatisch kans op mooie, handige prijzen. Die zullen goed van pas komen tijdens de zomer in eigen land.

  • Hoofdprijs: Een verblijf van twee nachten in een wandel- en fietsvriendelijke omgeving voor twee personen.
    Je hebt recht op een verblijf van twee nachten, inclusief ontbijt en wandel- of fietskaarten. Keuze uit 170 locaties.
  • Tweede prijs: één van de vijf Studentaanhuis BBQ's.
  • Derde prijs: één van de tweehonderdvijftig gadgets.

Iedereen dingt mee!
Ben je er niet helemaal zeker van of je computer goed beveiligd is? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een back-up? Of heb je een andere vraag aan onze studenten? Maak dan nu een afspraak. Je dingt dan automatisch mee naar mooie prijzen!

Maak de afspraak

  Klik hier voor de actievoorwaarden

De afspraak is snel gemaakt

Kan jouw computer een beveiligingscheck gebruiken? Wil je je foto's en andere belangrijke bestanden graag goed back-uppen? Of heb je een andere vraag aan onze studenten? De afspraak is snel gemaakt!

  • Wij zijn doordeweeks van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar via 0900 200 1212 (gebruikelijke belkosten).
  • Om een afspraak aan te vragen kun je ook onderstaand formulier invullen.
  • Bent u klant? Dan maakt u nu ook direct online zelf makkelijk een afspraak.

Afspraak maken

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar