In jouw eigen regio

Introductie

Heb jij passie voor IT en dienstverlening? Wil jij mensen graag aan huis helpen met digitale vraagstukken? Volg jij momenteel een IT-opleiding? Kun jij goed met mensen overweg? En heb jij ervaring met het Mac/Os systeem? Dan hebben wij de ideale en goed betaalde bijbaan voor jou.

Studentaanhuis.nl biedt de mogelijkheid om in jouw eigen regio en op de momenten dat het jou goed uitkomt, klanten thuis te helpen bij al hun digitale vraagstukken.

Organisatie

Er zijn heel veel mensen in Nederland die te maken hebben met computervragen en er zijn veel computerstudenten die graag een leuke bijbaan willen in hun eigen vakgebied. Vanuit die gedachte is Studentaanhuis.nl ontstaan.

Inmiddels ondersteunen wij, met ruim 950 collega’s, in heel Nederland meer dan 90.000 huishoudens met hun digitale vraagstukken.


Om dit realiseren hebben wij een eigen afsprakenbureau en een custom made automatiseringssysteem laten bouwen. In dit systeem kun jij vanuit huis wekelijks jouw beschikbaarheid opgeven, geef jij aan wat jouw kennisgebieden zijn en waar jij wilt werken. Wij doen de marketing voor jou, plannen de afspraken voor jou in en regelen de financiële afhandeling. Zo kun jij je volledig richten op een tevreden klant.

Functie

Als medewerker bij Studentaanhuis.nl help jij de klant bij de meest voorkomende digitale problemen, zoals:

        • trage computer of tablet

        • problemen met internet of e-mail

        • installeren van software

        • virus verwijderen

        • foutmeldingen oplossen

        • printer installeren

        • back-up instellen

        • digitale televisie instellen

Maar jij geeft ook les aan huis. Hierbij ga jij in op de vragen van de klant en leg jij rustig uit hoe de computer, het internet en zelfs smartphones en tablets werken.

Functie eisen

Volg jij een WO, HBO of MBO (min. niveau 4)  opleiding IT/Informatica (of heb jij er een gevolgd)? En vind jij het leuk om bij mensen thuis te komen om digitale problemen op te lossen?


Stuur ons dan snel jouw gegevens.

Solliciteer
Terug naar overzicht
Bel ons Maak een afspraak