Wintercadeau

De winter ligt voor de deur, de dagen worden korter en de temperaturen dalen flink. Om goed voorbereid deze winterse dagen in te kunnen gaan, hebben wij een handige, winterse gadget voor jou!

Veilig het nieuwe jaar in
Onze studenten willen graag veilig met jou het nieuwe jaar in. Veilig internetten is namelijk niet meer vanzelfsprekend en internetcriminelen worden steeds slimmer. Zij proberen op verschillende manieren toegang te krijgen tot je persoonlijke en belangrijke gegevens. Het is daarom belangrijk dat we continu alert zijn op het internet en goede voorzorgsmaatregelen nemen om onszelf zo goed mogelijk te beschermen en het internetcriminelen en anderen met verkeerde bedoelingen zo moeilijk mogelijk te maken.

Een aantal handige tips van onze studenten: 

  • Installeer een virusscanner
  • Zorg dat de firewall is ingesteld
  • Maak regelmatig back-ups
  • Zorg dat alle software up-to-date is
  • Gebruik sterke en veilig wachtwoorden
  • Download alleen uit de officiële appwinkels
  • Pas op voor nepmails en klik niet zomaar op links

Tot slot: Wees altijd bewust wat u doet op het internet!

Een goed moment
Het is het nu een goed moment om ervoor te zorgen dat je veilig het nieuwe jaar in kunt gaan. En tussen 5 en 25 december aanstaande maakt u bij een afspraak met één van onze studenten ook nog eens kans op een handig, winters cadeau.

Maak een afspraak

Win de Studentaanhuis ijskrabber

Iedereen maakt kans

Onze studenten willen graag veilig met jou het nieuwe jaar in! Daarom maakt iedereen die tussen 5 en 25 december een afspraak heeft met één van onze slimme studenten kans op de handige Studentaanhuis ijskrabber.

Elke 10e afspraak
Het maakt niet uit waarvoor je een afspraak hebt met één van onze slimme studenten. Elke 10e afspraak, voor welke vraag dan ook, wint automatisch dit handige, winterse cadeau.  Met de Studentaanhuis ijskrabber ben je goed voorbereid op de koude, winterse dagen!

De winnaars ontvangen het cadeau automatisch thuis.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

De afspraak is snel gemaakt

Wil jij ook veilig het nieuwe jaar in? Ben je er niet zeker van of je apparaten goed beveiligd zijn? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het updaten en controleren van je software? Onze studenten fixen het wel en helpen je natuurlijk graag! 

  • Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot 13.00 uur te bereiken via 088 2200 200.
  • U kunt een afspraak aanvragen via onderstaand formulier.
  • Bent u al klant? Maak dan direct online zelf een afspraak met een student.  

Maak een afspraak