Gefeliciteerd met jouw HP aankoop!

Bij dit aangeschafte HP device krijg jij de ‘Startklaar-installatie-aan-huis’ cadeau van HP. Deze installatie wordt uitgevoerd door een van onze 1.000 goed opgeleide en ervaren IT-studenten. Zij zijn volledig op de hoogte van de werkzaamheden die hiervoor uitgevoerd moeten worden en komen graag bij je aan huis om dit voor je te fixen.

Om de afspraak te kunnen plannen, vragen we je om onderstaand contactformulier volledig in te vullen. Voeg hierbij ook de unieke code toe die je van HP hebt ontvangen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk en zeker binnen twee werkdagen contact met je op om het moment hiervoor samen af te stemmen.

Startklaar-installatie-aan-huis

Met de Startklaar-installatie-aan-huis ben je er zeker van dat je goed en veilig en met veel plezier gebruik kunt maken van jouw nieuw HP product. Zo sluiten wij het apparaat aan en installeren het besturingssysteem (indien van toepassing), vervolgens sluiten wij ook overige randapparatuur aan en verbinden het device met het beschikbare thuisnetwerk. Met de student test je vervolgens of de Startklaar-installatie geslaagd is.

Heb je een HP printer aangeschaft, dan helpen we je, als je dat wilt, natuurlijk ook bij het aanmelden voor HP Instant Inkt.

Overige vragen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog aanvullende vragen of werkzaamheden voor de student hebt. Uiteraard beantwoordt de student deze graag voor je of voert deze werkzaamheden meteen voor je uit. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Wij rekenen dan per kwartier 11.50 euro.

Voor meer informatie over onze diensteverlening en/of onze tarieven klik je hier. Wil je meer weten over hoe wij veilige hulp aan huis bieden in deze corona situatie? Bekijk hier welke maatregelen wij treffen.

Afspraak plannen

Vul onderstaand contactformulier volledig in en vergeet daarbij ook niet jouw unieke vouchercode die je van HP hebt ontvangen op te geven. Eén van onze collega’s neemt zo spoedig mogelijk, en zeker binnen 2 werkdagen, telefonisch contact met je op om de afspraak af te stemmen.

Ook namens onze partner HP, wensen wij je heel veel plezier met jouw nieuw HP device!

Groet,
Team Studentaanhuis

HP Startklaar-installatie-aan-huis aanvraag

Naam

Contactgegevens

Probleemomschrijving

Vouchercode

Beveiliging

HP