Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze organisatie, gerelateerde dochterondernemingen en/of onze (potentiële) klanten, waarbij het niet is toegestaan de website of een gedeelte daarvan te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele (hard)copy.

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Student aan Huis B.V. is het niet toegestaan deze website of onderdelen daarvan, zoals foto’s, video’s, logo’s en/of teksten, op andere wijze te verveelvoudigen, door te kopiëren. te zenden of beschikbaar te stellen op een (ander) netwerk.

Het is ook niet toegestaan deze website of een gedeelte daarvan te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Student aan Huis B.V. of in bruikleen gegeven aan Student aan Huis B.V., tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Student aan Huis B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze (potentiële) klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews van klanten en FAQ’s. Student aan Huis B.V. is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Student aan Huis B.V. weer.

Voor meer informatie gaat je naar de klantenservice.

Student aan Huis B.V.
Euclideslaan 253
3584 BV Utrecht
800 2200 200
KvK 33245066
BTW NL800922864B01

Copyright van Onze Website | Studentaanhuis