Bel ons Maak een afspraak

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel. De hulp en het advies die onze studenten geven is altijd op basis van de kennis die zij hebben opgedaan tijdens hun IT-studie en de ervaringen die zij zelf hebben.

Zo verplichten wij onze studenten nooit om een specifiek merk of product aan te bevelen, de studenten zijn hier helemaal vrij in.

Samenwerkingen

De samenwerkingen die wij met partijen aangaan is altijd op basis van hoe onze slimme IT-studenten een aanvulling kunnen zijn op de producten of dienstverlening van de partner. Wij koppelen hiermee onze service aan hun behoefte. Uiteraard bespreken wij ook altijd met onze partners of wij een leuk voordeel voor onze abonnees kunnen organiseren. Hiermee proberen wij voor onze partner, voor onszelf en voor onze abonnees altijd een leuke en bij voorkeur langdurige samenwerking aan te gaan.

Vragen?

Heb je vragen over een samenwerking met één van onze partners?

De medewerkers van ons afsprakenbureau helpen je graag. Zij zijn hiervoor telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 13:00 uur via 088 2200 200 of je kunt een vraag stellen via ons contactformulier.

Onze Partners en Samenwerkingen | Studentaanhuis