Bel ons Maak een afspraak

Graag informeren wij je via deze pagina over hoe wij bij Studentaanhuis met de situatie omtrent het coronavirus omgaan. En wat je als klant van ons mag verwachten.

Laatste update: 24-3-2020

In het algemeen

Iedereen binnen Studentaanhuis, zo ook onze 1.000 IT-studenten, is zich zeer bewust van de bijzondere situatie waarmee wij op dit moment in Nederland te maken hebben. Wij volgen zeer nauwlettend de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM op.

Nu veel mensen thuis zijn en werken, kunnen wij ons goed voorstellen dat er ook veel mensen zijn die tegen problemen met hun computer, smartphone, tablet of andere devices aanlopen en dat het belangrijk is dat deze problemen snel en goed worden opgelost.

Onze studenten blijven beschikbaar om onze klanten hierbij te helpen. Indien mogelijk lossen wij problemen op en beantwoorden vragen zoveel mogelijk via onze service Hulp op Afstand.

Voor vragen en problemen waarbij dit niet mogelijk is, komen onze studenten onder strikte voorwaarden bij je aan huis. Wat deze voorwaarden zijn lees je verderop.

Hulp op Afstand

Met onze service Hulp op Afstand kunnen wij heel veel vragen en problemen op afstand oplossen. Hiervoor hebben wij een grote groep van onze studenten dagelijks beschikbaar.

Bij Hulp op Afstand maken wij gebruik van het programma TeamViewer. Om je op afstand te kunnen helpen is het eigenlijk alleen noodzakelijk dat er een werkende internetverbinding is.

Hoe werkt Hulp op Afstand
Onze IT-student belt je bij aanvang van de afspraak en zet samen met jou de verbinding met je computer op. Dit is zeer gebruiksvriendelijk. Zodra de verbinding gelegd is, kan de student op afstand nagenoeg hetzelfde als hij aan huis kan. Tijdens de afspraak heb je de student aan de telefoon en kun je alle vragen stellen die je hebt. De afspraak wordt afgesloten door de verbinding weer te verbreken. De student heeft vanaf dan geen toegang meer tot je computer.

Hulp op Afstand afspraken kunnen vaak al voor dezelfde dag gepland worden.

Hulp aan Huis; onder strikte voorwaarden

In bepaalde gevallen is het niet mogelijk om de support te bieden via Hulp op Afstand. In dit soort situaties komen onze studenten bij je thuis. Wij hanteren dan de volgende strikte voorwaarden:

  • wij bekijken bij elke aanvraag altijd eerst of het probleem via Hulp op Afstand opgelost kan worden. Alleen in gevallen dat dit niet mogelijk is en het in het belang van de klant is dat het probleem op kort termijn wordt opgelost, en dus niet uitgesteld kan worden, plannen wij een afspraak voor Hulp aan Huis in;
  • zowel de klant als de student heeft geen symptomen van het coronavirus en geen verkoudheids-/griepverschijnselen;
  • binnen een ieders morele verplichting voeren wij alleen aan huis support uit in een veilig omgeving. Dit houdt in dat zowel de klant als de student er zeker van is dat zij niet in direct contact hebben gestaan met iemand die besmet is met het coronavirus of een huisgenoot hebben die verkoudheids-/griepverschijnselen heeft;
  • tijdens het huisbezoek van onze student zijn er niet meer dan 3 personen in het vertrek waar de student zijn werkzaamheden verricht;
  • wij bieden geen Hulp aan Huis aan klanten die vallen onder de risicogroep, zoals vastgesteld door het RIVM;
  • tijdens de Hulp aan Huis afspraak houdt de student zich aan alle protocollen die gesteld zijn door de overheid en het RIVM;
  • de klant zorgt er voor dat het apparaat waaraan de student de werkzaamheden moet verrichten in het bijzijn van de student voorafgaande aan de hulp wordt gedesinfecteerd.

Tijdelijk aangepaste openingstijden

De openingstijden van ons Klant Contact Center hebben wij tijdelijk aangepast naar de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 9:00 uur tot 17:30 uur
  • Zaterdagen: 9:00 uur tot 13:00 uur

Je kunt altijd ons online aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan binnen onze openingstijden telefonisch contact met je op om de afspraak in te plannen.

Tot slot

Wij doen er alles aan binnen de mogelijkheden die er zijn om ook in deze situatie te helpen bij de problemen waar je wellicht juist nu tegenaan loopt.

Wij zijn ons er van bewust dat in deze tijd het digitaal verbonden zijn een must is voor heel veel mensen. Onze studenten staan dan ook dagelijks paraat om bij vragen of problemen direct te kunnen helpen.

Dus heb je bijvoorbeeld problemen met e-mail of werkt Skype of FaceTime niet goed? Of zijn er juist problemen waardoor je niet goed thuis kunt werken of schoolopdrachten niet goed gedaan kunnen worden? Wat je vraag of probleem ook is, onze studenten staan voor je klaar om je op afstand of aan huis snel en goed te helpen.

Team Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Onze maatregelen omtrent Corona