Bel ons Maak een afspraak

Stel, de printer print niet: wat doe je dan? Heel vervelend, vooral als je net een paar belangrijke documenten wil afdrukken. Als de printer het niet meer doet en je die zelf niet meer aan de praat krijgt, heb je daar een specialist bij nodig. Wij helpen je bij alle vragen en problemen over de printer, bijvoorbeeld door verbinding te maken met de printer, opnieuw te installeren of die te resetten.

Trustpilot: "Student Rudolf heeft me zeer goed voort geholpen. Hij was rustig en aardig. Hij heeft mijn printer-die niet goed functioneerde-weer goed laten werken. Ik ben een tevreden klant." - Heer Spakel (5 sterren)

We kunnen jouw printer installeren en die herstellen, onafhankelijk van het merk dat je gebruikt. Heb je problemen met jouw Canon, Brother, HP of Epson printer? Net als bij andere merken kunnen er soms problemen ontstaan, die we gelukkig goed kunnen oplossen.

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Printer werkt niet: wat is er aan de hand?

Als de printer niet print is het altijd belangrijk om goed vast te stellen wat er precies aan de hand is. Een printer die niet werkt kan te maken hebben met de verbinding, papier dat vastzit, cartridges die leeg zijn of door een aantal andere oorzaken. We zoeken netjes voor je uit wat er aan de hand is, zodat wij jouw printer op de juiste manier kunnen herstellen of opnieuw instellen.

Trustpilot: "Dennis heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft het probleem van de printer snel ontdekt en opgelost." - Irene (4 sterren)

Heb je hulp nodig bij de printer of bij specifieke printerproblemen? Wij weten wat er aan de hand is en helpen je graag bij het oplossen van alle vragen en problemen. Is de printer offline en reageert die niet? Of merk je dat de afdruktaken in de wachtrij niet worden opgepakt? Het zijn typische problemen waar onze 1.000 ervaren IT-studenten wel raad mee weten. Zij helpen ook onze andere meer dan 110.000 tevreden klanten regelmatig met uiteenlopende printerproblemen.

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Deskundige hulp bij printerproblemen | Studentaanhuis