Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heb je problemen met je printer? Print deze ineens niet meer? Of krijg je deze niet goed geïnstalleerd? Heel vervelend, want het komt nooit goed uit.

Trustpilot: "Student Rudolf heeft me zeer goed voort geholpen. Hij was rustig en aardig. Hij heeft mijn printer-die niet goed functioneerde-weer goed laten werken. Ik ben een tevreden klant." - Heer Spakel (5 sterren)

Onze 1.000 IT-studenten staan voor je klaar. Zij helpen je bij al je vragen over de printer, lossen de problemen vakkundig op en helpen bij een goede installatie of reset. Heb je een HP, Canon, Brother, Epson of ander merk printer? Geen probleem: welk merk printer je ook gebruikt, wij kunnen je helpen bij je printerproblemen.

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Printer werkt niet: wat is er aan de hand?

Als de printer niet print is het altijd belangrijk om goed vast te stellen wat er precies aan de hand is. Een printer die niet werkt kan te maken hebben met de verbinding, papier dat vastzit, cartridges die leeg zijn of door een aantal andere oorzaken. We zoeken netjes voor je uit wat er aan de hand is, zodat wij jouw printer op de juiste manier kunnen herstellen of opnieuw instellen.

Trustpilot: "Dennis heeft mij uitstekend geholpen. Hij heeft het probleem van de printer snel ontdekt en opgelost." - Irene (4 sterren)

Heb je hulp nodig bij de printer of bij specifieke printerproblemen? Wij weten wat er aan de hand is en helpen je graag bij het oplossen van alle vragen en problemen. Is de printer offline en reageert die niet? Of merk je dat de afdruktaken in de wachtrij niet worden opgepakt? Het zijn typische problemen waar onze 1.000 ervaren IT-studenten wel raad mee weten. Zij helpen ook onze andere meer dan 110.000 tevreden klanten regelmatig met uiteenlopende printerproblemen.

Heb je specifieke vragen over hulp bij jouw printer of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Printerhulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van printers. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Deskundige hulp bij printerproblemen | Studentaanhuis